Ovo malo ko zna: Nikolija iskreno o odnosu sa Vesnom Zmijanac!

Autor:

Zabava

17.11.2018

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolija Jovanović priznaje da joj je mama, folk zvezda Vesna Zmijanac, i dalje najveća podrška u životu, iako je i sama majka i da bi bez njene pomoći ponekad bila veoma izgubljena. Pevačica je iskreno ispričala na koji način joj mama Vesna i tata pomažu.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Nikolija...

-Koliko god da sam se osamostalila, a već imam svoju porodicu, Relju i ćerkicu, mama je mama. Bez majčine pomoći mnogi bi bili izgubljeni. Trenutno mi mama, ali i tata pomažu da renoviram dom u Atini. Iskreno, ja nemam vremena, ali ni ukusa još, pa to oni rade za mene. Imam sjajne roditelje, koji mnoge stvari rade za mene- kaže mlada pevačica i dodaje da postoje još mnoge stvari u kojima ona nije ni približno dobra kao Vesna.

-Baš o tome koliko sam malo stvari nasledila od moje pretalentovane mame postoji i jedna mnogo slatka priča. Pre nekoliko dana bila sam kod muzičara Cobija, koji je svirao neku pesmu na klavijaturi, i ja oduševljeno pitam odakle mu takva emocija, a on mi kaže da mu je otac muzičar i da je to od njega nasledio. Iskreno, postidela sam se. Kažem mu:

-I meni je mama pevačica koja peva sa neviđenom emocijom u glasu, a ja ništa. Slična priča je i kada je reč o kuvanju, kao što nemam glas kao mama, nisam ni dobra kuvarica kao što je ona- otkrila je Nikolija Jovanović.

RepublikaFoto: instagram.com/vesnazmijanacofficial
Vesna je velika podrška Nikoliji...

Ona i njen nevenčani suprug Relja pre nekoliko meseci su proslavili drugi rođendan ćerkice Ree. Nikolija nam je ispričala na kakvim je slatkim mukama zbog svoje naslednice.

-Relja i ja uživamo u njenom odrastanju, a sada je počela da nas prepoznaje kada nas vidi na televiziji, pa čak i peva naše pesme. Prijatelji nas pitaju šta bismo voleli da Rea bude kada poraste, a ja sam posle jednog takvog pitanja shvatila da smo mi umetnička porodica. Relja i ja pevači, jedna baka pevačica, druga je bila balerina, jedino nas je zeznuo moja tata, koji je diplomirani ekonomista! Pa, eto, možda povuče na njega- otkrila je pevačica.

Nikolija je dodala da u poslednje vreme veoma retko izlazi, za razliku od Vesne, koja se ponaša kao tinejdžerka.

-Što je starija, ona nekako ima sve više energije i snage za izlaske! Meni je ona kao neka tinejdžerka, ja se ponašam kao gospođa u godinama, a ona je uvek za akciju i dobru muziku-  kaže Nikolija.

RepublikaFoto: e-stock/S.Kostić
U srećnom braku sa Reljom...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading