Nova ljubav: Sara u šemi sa Gastozom?

Autor:

Zabava

16.11.2018

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata zadrugarka i učesnica "Pinkovih Zvezda" pevačica Sara Reljić gostovala je u emisiji „GossApp“ voditeljke Marije Lazić.

RepublikaFoto: Promo foto
Sara Reljić i Vojke

Sara je otkrila da li je u kontaktu sa svojim bivšim dečkom Vojketom i gaji li simpatije prema Nenadu Sinđeliću - Gastozu. 

Na pitanje da li se čula sa Vojketom nakon raskida, ona je odgovorila da jeste tako što ga je zvala da mu čestita rođendan. 

Kako joj je izgledalo kada je gledala klipove nakon „Zadruge“ na kojima se vidi kako Kristina Kockar flertuje sa Vojketom, izjavila je da to nije primetila, ali je otkrila da u poslednje vreme dobija negativne komentare od fanova pobednice „Zadruge“.

– Nešto su počeli njeni fanovi da mi pišu da ja nešto nju u lošem kontekstu spominjem i ili kažu: „Ne sklanjaš loše komentare!“ Ja neke loše komentare ne vidim – objasnila je Sara i navela da je ona protiv toga da se ispod njenih fotografija vode rijaliti ratovi i da će uvek negativne komentare obrisati ako ih primeti.

Foto: printscreen/instagram.com/gasttozz.official
Spajaju ga sa mnogim ženama... Gastoz

Neki gledaoci su zaključili da bi Nenad Marinković Gastoz i Sara bili lep par. Čak su primetili da je Sara nedavno flertovala sa Gastozom kada su bili zajedno u emisji kod Lee Kiš.

– Ne, prvo nisam flertovala sa njim. Meni u tom trenutku nije bilo do flertovanja, a i generalno nije moj tip, ali dečko je stvarno super. Nisam očekivala da je toliko pozitivan. Čovek je stvarno pozitivan i pun energije i pozdravljam Gastoza i eto, stvarno mi je drago što sam ga upoznala – rekla je Sara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rade

17.11.2018 20:14

Sara baš ne zna da odabere. Obojica šište pri govoru kao Patak Dača.