Zakopali ratne sekire: Karleuša progovorila o pomirenju sa Mitrovićem!

Autor:

Zabava

20.11.2018

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša sa Milicom i Željkom Mitrovićem nije pričala pet godina, a sad je gostujući na jednoj bosanskoj televiziji ono što smo objavili još 2. oktobra ove godine - da je nakon 5 godina palo pomirenje između nje i Milice i Željka Mitrovića!

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Bila u svađi sa Mitrovićem...

Naime, na konstataciju voditeljke da intervju rade u prostorijama nekadašnje Pink BiH televizije, čiji je vlasnik bio Željko Mitrović, te da su čuli priče da će se pomiriti, Jelena je rekla da je do toga već došlo.

- Mi smo našli zajednički jezik i lepo smo porazgovarali Željko, ja i Milica Mitrović, i tu su se strasti smirile. Ajde da kažem da smo zakopali ratne sekire i da nema potrebe da bilo ko u 21. veku bude u demokratskoj državi zabranjen. Ja nikoga nisam ubila, tako da...- sa osmehom je rekla Jelena.

Podsetimo, navodno je kamen spoticanja bio intervju u kojem je pevačica rekla da se prema pevačica ponašaju bez poštovanja, kao potrošnu robu. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading