Film o Karleušinom životu: Jelena nema ništa protiv da otkrije svoju privatnost!

Autor:

Zabava

24.11.2018

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša je otvoreno govorila o detinjstvu svog supruga Duška Tošića, ali i ko bi ih igrao u filmu, u slučaju da bude snimljen.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Srećna porodica...

Pevačica je priznala da je njen muž imao teško detinjstvo, ali i da to dodatno uvećava njegov uspeh.

-To što je Duško imao teško detinjstvo, samo govori da je njegov uspeh još veći. Svi znaju da je živeo u domu i ne bih da pričam o tome i dajem dodatno dramatičnu notu svemu. Svi možemo sve, snovi su snovi, samo ih tako posmatramo, a kada krenemo da se borimo za njih, postanu ostvarivi ciljevi. Okružila sam se dobrim ljudima, imam dobrog muža, dobre i vredne prijatelje, karma je naklonjena nama- rekla je ona, a onda odgovorila na pitanje koji glumci bi ih igrali na filmu o njihovom životu, kada bi ga neko snimio.

-Duška bi definitivno mogao da glumi neko jako lep sa zelenim očima, ima ih više. Ja bih volela sebe da glumim, ne bi me niko prikazao na pravi način- izjavila je Karleuša.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading