Karleuša poručila Kiji da je šljam i da joj sledi bolno otrežnjenje!

Autor:

Zabava

26.11.2018

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rat Jelene Karleuše i Kristine Kije Kockar se nastavlja. Diva je novopečenoj pevačici poručila de je šljam, a onda joj je Kristina odgovorila kako ona prodaje više ulaznica za nastup od nje!

Foto: printscreen/instagram.com/kija_kockar__official/karleusastar
Kija Kockar i Jelena Karleuša

Svađe i sukobi između dve pevačice počeli su još letos, neposredno nakon što je bivša stjuardesa pobedila u rijalitiju, snimila prvi singl i počela da tezgari po klubovima. Njen nagli skok popularnosti zasmetao je Karleuši, pa je osula paljbu po njoj i počela da je brutalno i otvoreno proziva na društvenim mrežama.

Početkom jeseni netrpeljivost se stišala, opet na Jeleninu inicijativu, jer je ona poručila medijima da je više ne pitaju za Kockarevu, s obrazloženjem da neće da priča na tu temu. Ispostavilo se da je mir kratko potrajao. Pop diva je na Tviteru objavila kako je bila prisutna kada su devojčice htele da kupe autobiografiju Kije Kockar u knjižari, a onda i počastila sočnim uvredama pobednicu "Zadruge".

- Znaš da za Srbiju ima nade kada prisustvuješ sceni u kojoj prodavačica u knjižari neće da proda knjigu one mučene Kije nekim devojčicama. Rekla je da nema. Od prisutnih je dobila aplauz. Narodu je doku*čio šljam - napisala je pevačica.

 

Njen post, očekivano, izazvao je lavinu komentara, ali i napada od Kijinih fanova. Kristina je dan kasnije na Instagramu objavila prepisku s jednim od vlasnika kluba iz Travnika, u nameri da Karleuši zapuši usta. Prema onome što piše u porukama, Kockareva je u tom klubu prodala više karata od Jelene.

- Kod nas su velike zvezde gostovale, ali ovako interesovanje još ne pamtimo. Po broju karata do sada Gile, Kija, pa JK, pa Đani i Seka - napisao je suvlasnik kluba, a Kija mu je odgovorila da je presrećna zbog tih lepih vesti.

Novinari su pitali Kockarevu da li želi javno da odgovori Karleuši na prozivke, ali ona nije bila voljna da to uradi. Svojoj suparnici preko Kurira je kratko poručila:

- Nebitna je da bih davala bilo koji komentar.

I JK je imala šta da kaže:

- Polusvet kad se osili, ubrzo doživi bolno otrežnjenje - rekla je ona, ne naglašavajući da se ovo odnosi na Kockarevu.

RepublikaFoto: e-stock, Prntscr
Kija i Jelena

Ono što je isprovociralo JK da krene u napad na Kiju jeste intervju novopečene pevačice u kojem je Karleušu nazvala "samoprozvanom divom".

- To što me je Ceca podržala, dokaz je da žena nema komplekse, da je jedna prava diva. Postoji prava diva i samoprozvana diva, kao što je Karleuša. Svako može sebe da nazove kako želi, ali drugo je kako te narod vidi. Njen odnos s kolegama je poražavajući i treba da se ugleda na Cecu. Nema potrebe da pljuje ljude jer ima karijeru i zvezda je, iako je Ceca veća zvezda od nje - rekla je Kockareva

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dejan

26.11.2018 17:00

Kija prodaje više ulaznica za nastup od JK. To je činjenica.

Odgovori 31 3
Mika

26.11.2018 18:26

Jelena Karleuša je najveća otvaračica usta na Balkanu. Drugo mesto je Anabela.

Odgovori 30 2
Milan

26.11.2018 18:38

Najveći šljam na estradi je JK.

Odgovori 30 4