Draginja progovorila o Luni i Slobi!

Autor: Telegraf

Zabava

27.11.2018

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Slobodana Radanovića, Draginja, prema mišljenju mnogih odigrala je ključnu ulogu kada je reč o odlukama njenog sina u rijalitiju "Zadruga" u kom je učestvovao do pre nekoliko meseci. Ona se tada dosta oglašavala i svojski podržavala sina, što je učinila i sada kada je ponovo, posle dužeg vremena, progovorila za medije.

RepublikaFoto: pink.rs/printscreen
Draginja Radanović

Draginja, kojoj je Luna Đogani bila veoma draga i tokom prethodne sezone "Zadruge", ali i kasnije, sada misli da je i ona, kao i Kija prošlost za njenog sina. Draginja je prokomentarisala susret Lune i Slobe u "Zadruzi 2":

- On je ušao, odradio svoj posao profesionalno. Rijaliti je završen, što se tiče mene i njega. Šta će biti dalje... On će ići za svojom karijerom, to mu je najpametnije sada da radi - istakla je Draginja koja tvrdi da je Đoganijeva prošlost za njenog sina.

- Dok su bili tamo bili su zajedno, šta se izdešavalo - izdešavalo se. Život ide dalje i šta da se radi. Svako ide svojim putem i svakom detetu svaku sreću Bog neka da. Prvo da pođe od mojeg, pa dalje redom. Ne želim nikome zlo. Ja znam kako sam njega vaspitala i znam ko je on - istakla je Slobina majka.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Podržavala sina u svemu... Sloba i Draginja

Ona je dodala da je nakon svega veoma ponosna na svog sina i srećna što se sada posvetio svojoj karijeri:

- Super sam, srce mi je ovoliko! Na mestu je sve. Znam ja koga sam rodila, znala sam da je tako trebalo da se desi. Ja sam ponosna majka, najponosnija na svetu. I majka, i tata, i svi ostali - dodala je Draginja koja je na pitanje da li se čula sa Anabelom i Gagijem, negirala bilo kakav kontakt.

- Ne, ne, ne! Završen je rijaliti. Znaš šta, mi na početku nismo znali šta nas je snašlo. Mi nismo medijske ličnosti i to nam je teško palo. Htela sam da umrem... Ali, koliko sam bila tužna, sad sam srećna. On je moja zvezda Danica uvek bio i biće, ja sam ponosna majka. Podignem glavu gore, nemam čega da se stidim - zaključila je Radanovićeva majka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
mimi

28.11.2018 09:27

Šuti draginjo. Blagajna je kod tebe.

Odgovori 18 0
mimi

28.11.2018 09:37

Videli smo kako ona nikome ne želi zlo. A napravila zlo svom sinu Slobi i snahi Kristini. Rasturila im brak uz pomoć švalerke Lunjare.

Odgovori 19 1
duki

28.11.2018 10:23

Majka Draginja izjavljivala da voli švalerku Lunu

Odgovori 15 0