Lazićeva bivša tvrdi: Darko nikada nije preboleo Anu

Autor:

Zabava

28.11.2018

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša devojka Darka Lazića, hrvatska pevačica Olivera Matijević, tvrdi da folkerova verenica Marina Gagić još uvek nije svesna šta je čeka pored popularnog pevača koji se u KBC Zemun više od mesec dana oporavlja od udesa.

Foto: instagram.com/olivera_matijevic
Sve ispričala... Olivera Matijević

Olivera je za Srpski telegraf otkrila da smatra da Darko još uvek nije preboleo svoju bivšu suprugu Anu Sević, te da mu verenica Marina samo služi da sakrije svoju patnju.

Olivera: Marina nije svesna kakav je pakao čeka pored njega, on i dalje žudi za Anom

- Darkova i Marinina veza po mom mišljenju nije ozbiljna. Sigurna sam da on Anu još nije preboleo i da sa Marinom samo sebe zavarava. Letos je sa njom otišao u Budvu u isto vreme kada je Ana bila sa novim dečkom Danijelom, to je bio jasan znak da nešto oseća prema bivšoj ženi. Uverena sam da je hteo da pokaže Ani da ju je zaboravio sa Marinom, ali zapravo i dalje žudi za njom - kaže Matijevićeva, koja tvrdi i da je tek punoletna Marina pre svega Lazićeva obožavateljka i da nije spremna da se izbori sa teretom njegove slave.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Ima bivšu ženu, verenicu i ljubavnicu... Laziću nije lako

Zarobiće novu ženu u kući, dok će on nastaviti da luta. Njegova verenica je još dete koje je privukla slava, ta veza nije ozbiljna, rekla je Olivera Matijević

- Marina je još dete koje je privukla Darkova slava. Ona nije svesna kakav je pakao čeka pored njega, jer ne zna niša o svetu estrade. Lazić i ona nisu jedno za drugo, jer Marina ne razume njegov posao. Ja sam to njemu već rekla pre udesa koji je doživeo, a on se samo nasmejao. Ipak, kada sam malo razmislila, shvatila sam će Darko zarobiti Marinu u kući, dok će on nastaviti da luta. Iz ličnog iskustva znam da je on shvatio da mu pevačice ne leže i da je najbolje da nađe neku ženu koja nije iz sveta estrade - kaže Darkova bivša devojka i konstatuje da je Marina zatrudnela sa folkerom u nezgodno vreme.

RepublikaFoto: instagram.com/gagicmarina
Čekaju bebu... Marina i Darko

- Marina ima samo 19 godina, a po mom mišljenju, u današnje vreme svako ko rodi dete pre 22. godine je poranio. Darko obožava decu, ali nakon svega što mu se desilo, mislim da beba stiže u nezgodno vreme. Lazić će se još dugo oporavljati, pa ne znam da li će moći da se posveti tom detetu na pravi način - uverava Olivera i konstatuje da će predložiti Darku nakon što se oporavi da snime duet.

- Budući da nastupam širom Evrope, gde god da se pojavim svi me pitaju za Darka. Ja im kažem da će se on 100 odsto vratiti na scenu čim mu bude bolje. Volela bih da snimimo duet nakon svega i sigurna sam da će naša zajednička pesma imati posebnu emociju- zaključuje Olivera.

Podsećamo, Darko je uplovio u vezu sa atraktivnom hrvatskom pevačicom Oliverom Matijević u februaru, a njihova veza je trajala do aprila. Samo mesec dana nakon što je raskinuo sa Oliverom, Darko je uplovio u vezu sa dugogodišnjom prijateljicom Marinom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading