Darko Lazić izašao iz bolnice: Evo šta je poručio svima koji brinu za njegovo zdravlje!

Autor: blic.rs

Zabava

29.11.2018

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon više od mesec dana, Darko Lazić danas je u prepodnevnim časovima izašao iz Zemunske bolnice i sanitarnim kolima biće transportovan u banju gde će biti nastavljeno njegovo lečenje.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ, Đ. KOJADINOVIĆ
Darko Lazić

Sa njim su sve vreme otac Milan, majka Branka i menadžer Miljan, kao i medicinska sestra. Pevač se prilikom izlaska iz bolnice nasmejao i podigao ruku u znak pozdrava. A, na pitanje kako se oseća izjavio je sledeće: 

- Dobro sam, ide na bolje.

Budući da još ne može samostalno da hoda, Darka je medicinsko osoblje iznelo na krevetu, a lekari su u sanitarnom vozilu podesili temperaturu na 21,7 stepeni, kako bi pevač imao odgovarajuće uslove.

Roditelji Darka Lazića nisu krili sreću što je njihov sin izašao iz bolnice,a otpusna lista se čekala sat i po vremena, budući da su lekari sve vreme bili sa njima u bolnici kako bi proverili da je apsolutno sve u najboljem redu i da je Darko spreman za izađe.

 

Pre nekoliko dana, kod Darka u bolnicu je došao frizer koji ga je ošišao i obrijao.

Podsetimo, Darko Lazić je 23. oktobra doživeo tešku saobraćajnu nezgodu u Brestaču. Njegov auto se četiri puta prevrnuo i završio u livadi pored puta. Pevač je zadobio povrede zbog kojih su mu se lekari borili za život, a sada se uspešno oporavlja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading