Vlada Mandić uskro postaje otac po četvrti put: Otkrio pol bebe!

Autor:

Zabava

30.11.2018

19:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši rukometaš Vlada Mandić uskoro će postati otac po četvrti put. Njegova supruga Jasmina Trnavac će najverovatnije na svet doneti dečaka!

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Vlada Mandić

- Znamo pol. Biće muško. Još jedan sin - presrećan je bio bivši rukometaš kad je saopštio lepe vesti.

Pa iako je Vlada uvek isticao da mu pol nije bitan, čini se da se svaki put obraduje muškom detetu za nijansu više. Otkrio je Vlada i kako će se dete zvati.

- Zvaće se po mom djedu! Sava! I ne samo po njemu, nego i kao Sveti Sava. Tako da je to odlučeno. Čim se Jasmina porodi, tradicionalno pravim slavlje, koje će da traje minimum dva dana - kaže Mandić za beogradske medije.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Vlada Mandić sa suprugom Jasminom i sinom!

Jasmina i Vlada upoznali su se kada joj je on izdao stan u Beogradu prilikom njenog dolaska u prestonicu da studira, a ubrzo potom ona je zatrudnela. Tada se u javnosti podigla velika prašina s obzirom na to da je Jasmina bila veoma mlada.

Studentkinja medicine i rukometaš dobili su 2015. godine sina Petra, a prošle godine i ćerku Mateu, dok Vlada iz prethodne veze sa Jelenom Višekrunom ima ćerku Sašu.

Mandić je o svojoj partnerki često govorio kako je spremno dočekala njihovo dvoje dece i koliko je dobra majka:

– Ona ima 23 godine i mene je iznenadila, jer sam i ja sumnjao u nju. Međutim, iz dobre je porodice i vaspitana je. Odrasla je s bratom koji ima tri devojčice, tako da je spremno dočekala svoju decu. Ima pomoć moje majke, sestre i žene koja radi tu, ali vidim da joj nije potrebna velika asistencija – kazao je jednom prilikom Vlada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading