Nina Radulović iskreno o odnosu sa Lekom, o Filipu ni reč!

Autor: Blic.rs

Zabava

03.12.2018

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka kaže da, iako živi sa njom, Lav često boravi kod Lečića i da uglavnom traži da mu produži ostanak kod tate jer mu je sa njim lepo.

RepublikaFoto: instagram.com/branislavlecic
Branislav Lečić...

Atraktivna voditeljka Nacionalnog dnevnika i Info topa na televiziji "Pink" Nina Radulović pravi je primer toga da supružnici i posle razvoda mogu ostati u dobrim odnosima. Iako se njihova ljubav ugasila, njima je, kako kaže, prioritet naslednik Lav koji živi sa njom, ali ga otac, glumac Branislav Lečić viđa često.

Odabrali ime za sina: Marinin i Darkov sin će se zvati po svecu!

Kada Nina radi, Lava čuvaju njeni roditelji, a i Leka pomogne.

- Uvek se dogovaramo, dogovor kuću gradi. Leka je super što se toga tiče, mi smo zaista veliki prijatelji. Zajedno odgajamo i vaspitavamo Lava, on sa mnom živi, ali je često sa tatom. I kada se dogovorimo da bude kod oca, on često i produži taj boravak na nekoliko dana i bude mu lepo. Blizu živimo i to je na dnevnoj bazi dogovor.

RepublikaFoto: instagram.com/nina_radulovic_official
Nina Radulović...

Voditeljka ne krije da je ona ta koja postavlja pravila kada je ponašanje naslednika u pitanju mnogo više nego Branislav.

- Stroža sam od Leke jer sam više sa sinom. Lav je dete koje dobro reaguje na krutost u vaspitanju. Zna kada je nešto da, a kada ne. Ako počnem da vrdam s nekim između mišljenjem, onda se i on zbuni, imamo problem - kaže Nina, koja je uspela da ostane u dobrim odnosima s Lečićem:

RepublikaFoto: instagram.com/nina_radulovic_official
Nina...

- Ostali smo u prijateljskim odnosima, onako kako smo i rekli u startu. Lav je krenuo u školu, tako da trčimo za obavezama, domaćim zadacima, preslišavanjem i rasporedom časova. On je kasnije krenuo u školu, pa je unapred dosta toga savladao. Dečaci su na svoju ruku, više vole da se igraju nego što podnose obaveze, ali ja sam tu da stegnem.

 

Foto: instagram.com/nina_radulovic

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading