Zbog Kijinih i Gocinih uvreda Ljubin otac poludeo: Želim da zaštitim svoju decu!

Autor: Alo.rs

Zabava

05.12.2018

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako tvrdi vidno revoltiran Boban Stanković, otac malog Ljube, pojedini članovi žirija razočarali su mu sina i ćerku, koji su imali zajednički nastup na „Pinku“

RepublikaFoto: youtube.com/Pinkove Zvezde
Ljuba Stanković...

Ljubomiru Ljubi Stankoviću, pobedniku muzičkog takmičenja „Pinkove zvezdice“ posle jednog nastupa srušeni su dečji snovi. Naime, Ljuba je naišao na osudu Goce Tržan i novopečene pevačice Kije Kockar kada je bio podrška sestri Marini, koja se ove godine ponovo takmiči u šouu „Pinkove zvezdice All Stars“.

Naime, pobednik „Pinkovih zvezdica“ pojavio se na bini kao plesač kako bi podržao svoju sestru. No pojedinima se to nije dopalo. Goca je izjavila da „iskače iz frižidera“, dok je Kija rekla da ne bi volela da ga više vidi na sceni pored sestre. Boban Stanković, njihov tata, objasnio je zbog čega su pojedini članovi žirija napali njegovog sina Ljubu.

RepublikaFoto: youtube.com/Pinkove Zvezdice
Kija Kockar u ulozi žirija u "Pinkovim zvezdicama"...

- Mnogo smo se svi potresli posle tog snimanja. Baš nam je bilo teško. Cela frka je nastala kada je Ljuba želeo da pruži podršku sestri Marini, koja se takmiči i ove godine. On nije pevao, samo je igrao pored nje, međutim, žiriju je to zasmetalo i posle njihovog nastupa većina ih je osudila - kaže Ljubin tata.

RepublikaFoto: youtube.com/Pinkove Zvezdice
Goca Tržan...

- Goca Tržan je bila veoma surova, rekla mu je da ne želi da ga više vidi na sceni, da je postao pomalo dosadan i da iskače iz frižidera. Takođe, Kija je Marini prvo dala nekoliko saveta, ali joj je na kraju rekla da ne treba da se šlepa uz brata i da bi trebalo da peva sama. Oboje su se mnogo potresli, Marina čak nije htela više da se takmiči - rekao je Boban i dodao da takav potez profesionalaca kao što su one, nije bio na mestu.

- Marina i Ljuba su samo deca koja su htela da se što bolje zabave i pruže publici dobar šou, a žiri je to pogrešno shvatio. Posle ovoga može da im ostane trauma, mnogo su se razočarali. Moj Ljuba mnogo voli Gocu, a pogotovo Kiju.

RepublikaFoto: youtube.com/Pinkove Zvezdice
Ljuba i Marina zajedno na nastupu "Pinkovih zvezdica", Ljuba podržava sestru...

- Kada je prvi put video Kristinu, on se zaleteo ka njoj i sve vreme ju je ljubio, a onda ona tako da im se obraća, baš kontraefekat. Ljuba se mnogo potresao kada su one rekle takve stvari na njegov račun, a on ništa nije mislio loše, samo je želeo da radi ono što najbolje ume - rekao je Stanković i dodao:

 

 

- Kao otac samo želim da zaštitim svoju decu, a ova situacija me je mnogo iznervirala i smatram da takav postupak nije bio uopšte pedagoški. Ako im je smetalo što su njih svoje nastupili zajedno, mogle su to na lepši način da im kažu, a ne da ih napadnu. Oni su se posle tog nastupa mnogo potresli i veoma su uplašeni, pogotovo Marina, koja treba da nastavi to takmičenje - tvrdi Ljubin otac.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Ana

05.12.2018 14:04

Žiri je vrlo objektivan i savetuje takmičare kao da su to njihova deca.

Odgovori 38 1
Časlav

05.12.2018 17:25

Otac dece je subjektivan. Nije uopšte u pravu. Mali Ljuba je zasenio sestru.

Odgovori 24 1
Dušan

05.12.2018 18:08

A kada je mali Ljuba pobedio onda mu žiri bio dobar? Nije trebao da pobedi jer mali nema daha da ispeva pesmu kako treba. On je mozda najbolji u najmladjoj kategoriji.

Odgovori 23 1
Aljoša

06.12.2018 11:14

Roditelji često polude zbog svoje dece.

Odgovori 10 0