Lukas je dileja, a ja takve volim! Karleuša mi dušu vadi: Marina Tucaković otkrila s kim joj je teško da radi!

Autor:

Zabava

05.12.2018

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni tekstopisac Marina Tucaković decenijama radi sa najistaknutijim i najpopularnijim pevačicama i sve ih poznaje "u dušu".

RepublikaFoto: Prntscrin
Otvoreno o svemu... Marina Tucaković

Ona je u velikom intervjuu koji je dala za jednu televiziju otkrila i s kim joj je veoma teško da radi, a s kim nema probleme:

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Marina s njim najviše voli da radi... Aca Lukas

- Najlakše mi je da radim za Acu Lukasa. On ništa ne zakera i ne zamera. On zna da ću ja za njega da uradim dobro, da me vuče jer je dileja... A ja volim dileje, ne volim obične ljude. I on samo uzme tekst. Moj muž i Aca se stalno sude. Bila je to neka loša kombinacija sa mojim mužem i sa njim. Ali i dan danas se oni vole - objasnila je Marina.

A iako je većinu tekstova pesama Jelene Karleuše napisala upravo ona, Tucakovićeva tvrdi a je pop diva stavlja na "Tantalove muke", kao i proslavljeni pevač Haris Džinović:

RepublikaFoto: instagram.com/karlusastar
Perfekcionista... Jelena Karleuša

- Najteže mi je bilo da radim za one koji mnogo zanovetaju. U poslednje vreme mi Jelena Karleuša dušu vadi oko tih tekstova. Ali opet i ona je nekako ubeđena da ja njoj želim dobro. I nađemo se na kraju. Haris Džinović je veoma zahtevan kad se radi, uvek hoće nešto da menja.

S obzirom na to da veoma dugo radi sa pevačima, Marina je objasnila kako to izgleda, kao i da im sve manje izlazi u susret:

- Sve manje sam tolerantna, pre svega zato što mislim da znam bolje od njih. A znate kakvi su pevači... Misle da su najpametniji, možda su u pravu ali mislim da znam više od njih. Meni se sviđaju i drugi koji rade ovaj posao, nisam sujetna, ne mislim da sam najbolja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading