Porodica u strahu: Kada je saznao da počinje sa terapijama, Lazić je poželeo samo jedno!

Autor: Blic.rs

Zabava

05.12.2018

14:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić je u ponedeljak krenuo sa elektroterapijom, a od samog dolaska u banju u Mladenovcu, u njegov apartman svakodnevno dolaze lekari koji brinu o njegovom zdravlju.

RepublikaFoto: instagram.com/gagicmarina
Darko i Marina...

U momentu kada je saznao da počinje sa terapijama, Darko je imao samo jednu želju i zahtev.

- Odmah je lekare pitao da li može da ide na terapije kao i svi ostali pacijenti, sasvim normalno u sobu na prvom spratu u kojoj se terapije i dobijaju. Ne želi uopšte da se ističe u odnosu na druge pacijente, a iako je u banju došao sa politraumama, želi da se što pre izleči - kaže naš izvor iz banje u kojoj se pevač leči.

RepublikaFoto: Dragana Janković/telegraf.rs
Darko na lečenju u banji Selters...

Međutim, lekari su nakon prve terapije doneli odluku da će Darko narednih dana da se leči u apartmanu, gde će biti u kontaktu sa što manjim brojem ljudi. Kao što smo već pisali, postoji bojazan da se pevaču zbog prehlada i gripova koji su u jeku, ometa dalje lečenje.

- Darko će narednih nekoliko dana terpije primati u svom apartmanu, tako je odlučio njegov tim lekara - kaže dalje izvor.

RepublikaFoto: instagram.com/milanbranka
Darko sa majkom...

Inače, Darko je u banju na lečenje upućen regularnim putem preko osiguranja, a u banju nije stiglo rešenje kojim mu se propisuje pratilac, iako je praksa da teži slučajevi, kao što je Darkov, imaju pravo na to. Kako saznajemo, njegova majka Branka uredno doplaćuje boravak.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading