Nada Topčagić ostaje bez krova nad glavom: Za sve je kriv ovaj čovek!

Autor: pink.rs, Republika

Zabava

06.12.2018

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nada Topčagić ponovo je imala probleme sa nekretninama, a ovog puta, kako se navodi, za sve je kriv njen advokat.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Nada Topčagić...

- Ne znam šta se tačno tu zbilo, ali kako se priča po komšiluku, Nadu je advokat, kog je angažovala da je zastupa u tim poslovima, prevario i ona će, kako sam čuo, sad da ostane bez tog stana. Da li će uspeti sve da reši, niko ne zna, a ona svakodnevno završava neku papirologiju - ispričao je Nadin komšija.

- Ništa, ništa, sve je to u redu, danas ili sutra treba da mi stigne to iz suda da vidim šta ćemo i kako, to je završena priča, mora da se uradi šta mora, verovatno ću morati da uzmem i advokata. Imali smo takvog advokata da nije dobro radio posao, nije nas obaveštavao o svemu kako je trebalo i sad šta je tu, kad bude stiglo sve iz suda onda ću znati šta da radim - ispričala je Nada.

Podsetimo, pre nekoliko meseci u medijima se pojavila vest da je Nada odlučila da rasproda skoro kompletnu imovinu koju poseduje u Srbiji, a i šire, jer je zapala u ogromne dugove.

Ona je to potvrdila i tom prilikom istakla da je u tolikim problemima da želi samo da rasproda sve i da ostavi jedan mali kutak za sebe.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading