Izgustirala košarkaša: Dara Bubamara se vraća mužu!

Autor: Svet

Zabava

07.12.2018

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Bubamara je nakon raskida sa košarkašem Nemanjom Bezbradicom utehu našla u svom bivšem suprugu Milanu Kesiću, sa kojim je prošle nedelje viđena u jednom restoranu na Dedinju.

Foto: facebook.com/Milan Kesic
Sa Milanom joj najbolje...

- Dara i Milan su nerazdvojni otkako je ona prekinula vezu sa košarkašem. Počeli su učestalo da se viđaju, a kada je kupila stan u Novom Sadu, Milan joj je finansijski pomogao. To čini i sada oko nove duetske pesme koju Dara radi sa Francuzima. Prošle nedelje bili su zajedno na ručku bez sina Koste u jednom restoranu na dedinju, gde su se čak i poljubili - kaže izvor a Dara objašnjava: 

- Nikada ne znaš šta nosi dan, a šta noć, ali mogu vam reći da smo u veoma dobrim odnosima. Milan je pre svega mnogo dobar čovek, kao i ja naravno, a takvo nam je i dete. U svemu imam njegovu veliku podršku i srećna sam što na Milana mogu da se oslonim i da ga pozovem u pola noći. On je uvek tu za mene, tako da je kod nas sve moguće. Mene stvarno više ne zanimaju ni košarkaši ni fudbaleri, muka mi je od takozvanih sportista. 

Dara i biznismen iz Pariza imali su 2008. godine jedno od najglamuroznijih venčanja, u koje je uloženo više od 120.000 evra, a razveli su se kada su u javnost dospele njene golišave fotke. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading