Bilja Sečivanović otkriva: Kupujem jeftino, a izgledam skupo!

Autor:

Zabava

07.12.2018

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilja Sečivanović privlači pažnju ne samo pevanjem, nego i izgledom, a atraktivna pevačica tvrdi da skup izgled postiže uglavnom jeftinom odećom, te da nije opterećena zdravim životom.

Foto: Promo foto
Biljana Sečivanović...

 Nikada nisam trošila velike sume novca na odeću jer imam druge prioritete. Bitno mi je da izgledam atraktivno na sceni, ali za to su nekada dovoljni odevni komadi od samo nekoliko hiljada dinara.

Kupujem u radnjama koje su svima dostupne, jedino ponekada uzmem malo skuplju obuću – otkriva srpska Kim Katral, koja kaže i da tajna njenog lepog izgleda definitivno nije u zdravom životu.

Foto: Promo foto
Biljana, uvek lepa i atraktivna...

- Ne živim zdravo, ne treniram, jedem šta hoću, jedino se trudim da kvalitetno spavam, da priuštim sebi takozvani bjuti slip – sa osmehom kaže Bilja, za koju se priča da je za to što blista najzaslužniji njen verenik, kome je posvetila novu pesmu „Mili, mili".

RepublikaFoto: Republika
Biljana...

- Po mojoj emociji dok pevam „Mili, mili", možete zaključiti kako se osećam – sa osmehom zaključuje pevačica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading