Majka Darka Lazića pitala lekare o sinovom drogiranju: Hoću da znam istinu, to je moje dete!

Autor: alo.rs

Zabava

08.12.2018

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko svakodnevno odlazi na terapije kako bi nakon operacije kuka i butne kosti što pre stao na noge, a majka Branka se ne odvaja od njega. U ispovesti za "Alo!" Branka nam je ispričala kroz šta je sve prolazila dok je njen sin ležao u veštačkoj komi, koliko joj je snage trebalo da prebrodi kritične trenutke, ali i kako se nosila sa pričama da Darko u bolnici prolazi kroz apstinentsku krizu

RepublikaFoto: instagram.com/milanbranka
Darko Lazić sa majkom Brankom!

- Darko je svakim danom sve bolje i bolje i hvala bogu što se ne seća kako se nesreća dogodila. Ispričali smo mu da su ga komšije našle i da su zvale Hitnu pomoć. Kada su Marina i Darkov tata stigli, Hitna pomoć je već bila tamo - započinje potresnu priču za "Alo!" mama Darka Lazića i objašnjava da pevač i dalje nema jasnu sliku šta se sve dešavalo posle nesreće.

- Malo više izbegava tu temu. Kada počnemo da mu pričamo, on samo kaže: "Nemojte sada o tome, sve ću saznati kasnije." Eto, sam je rekao da ga je ovo opametilo i da je shvatio šta je uradio. Obećao je da nema više alkohola, nema cigareta, nema ludiranja, nema ničega... Pričali smo i o navodnom drogiranju i mogu da vam kažem da Darko to sigurno ne koristi. To jednostavno nije istina - priča tiho majka Branka i objašnjava zbog čega Darka povezuju sa narkoticima.

- Jedino možda zbog onog snimka kada je imao 18 godina, onda kada je pobedio na "Zvezdama Granda", to jeste tako... Vidi se i na snimku, ali ovo što se sada pisalo da je krizirao u bolnici, to ništa nije tačno - objašnjava nam Branka.

- Toliko se pisalo o navodnoj apstinenciji da sam i ja počela da sumnjam, sve dok nisam pitala lekare. Rekla sam im: "Hoću da znam istinu, to je moje dete." I lekari su mi potvrdili da nije imao apstinentsku krizu. Tačno je da je bio veoma nervozan, jer je trpeo jake bolove, i tačno je da je zbog toga morao da dobija jake lekove. I sada ima bolove, a najviše ga muče nožni prsti na desnoj nozi, jer ih je nagnječio u udesu - priča tiho Branka i objašnjava da će Darko u "Seltersu" morati da ostane 21 dan. Ako bude potrebe, Darkov boravak će biti produžen na još 15 dana, ali ako sve bude kako treba, Lazić će i pre Nove godine biti kod kuće.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Darko Lazić

- Nadamo se da će do Nove godine stati na štake i da će otići malo kući za praznike. Lekari iz "Seltersa" su optimistični i nadaju se da će naš Darko za 36 dana da bude kao nov, kao da se ništa nije desilo. Baš ga je ovde posetio jedan čovek, malo stariji od njega, koji je u septembru doživeo istu stvar kao i Darko. Sada je kao nov, lepo govori i hoda, kao da mu se ništa nije desilo. Da kucnem u drvo, rebra su mu dobro zarasla, nekoliko puta je stao na levu nogu, a na desnu još ne sme, zbog kuka. Za to će morati da prođe još vremena - priča Branka.

Iako se pisalo da psiholog uveliko priprema Darkovu i Aninu ćerku za susret sa tatom, Branka kaže da se to neće desiti sve dok njen sin ne bude pušten kući.

- Iskreno da vam kažem, nisam u kontaktu sa Anom. Promenila je broj telefona, ne znam iz kojeg razloga. Ali Darko se pre neko veče čuo sa njom i Lorenom i pričali su i gledali se preko Vibera. Lorena još ništa ne zna i niko iz naše cele familije ne bi želelo da ona to sazna. Njoj bi bilo dovoljno da vidi tatu i da shvati da nešto nije u redu, ali pošto ima samo četiri godine, ne bi mogla da razume. Mislim da bi to bilo potresno za nju i zbog toga ne želimo da joj kažemo - priča Branka, koju je, nakon teških trenutaka, obradovala vest da će dobiti još jedno unuče.

Darkova devojka Marina prvo je Branki rekla da je u drugom stanju, a potom je radosne vesti podelila i sa pevačem.

- Svi me pitaju da li želim unuka ili unuku, ali nama je svejedno. Samo nek je živo i zdravo, a ako bude dečak, nećemo se buniti. Eto, imamo vremena i da pričamo o lepim stvarima, a njih dvoje još nisu stigli da pričaju o svadbi, ali se nadamo da će je biti. Darko prvo treba da se oporavi, izađe, počne da radi, završi kuću... Da, što se kaže, stane na noge, ali ono što sigurno znam jeste da će njih dvoje živeti u Brestaču, u kući koju će Darko uskoro završiti. Marina je, hvala bogu, dobro. Mlada je i dobro podnosi trudnoću. Bilo joj je teško, ali sada je mnogo lakše otkako je Darko izašao iz životne opasnosti i sa intenzivne nege... Ovde nam je mnogo drugačije, da ne kažem opuštenije. Teško je bilo, ne želimo da se vraćamo na taj period pre mesec dana, jer nam je sada svima lakše i bolje. Baba nam se više potresla, ona je starija žena i teško je to podnela - priča Branka dok pokušava da zaobiđe odgovor na naše pitanje ko je njoj dao najviše snage u najtežim trenucima.

- Ne bih da pričam o tome, jer odmah počnem da plačem. Sama sebe sam hrabrila da njemu ne može ništa da se desi, da će izdržati, da će se oporaviti... Ali nećemo o tome - završava Branka ispovest.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading