(FOTO) Gomila poznatih uživala u vrhunskim specijalitetima na otvaranju luksuznog restorana!

Autor:

Zabava

08.12.2018

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Beogradu je 6. decembra, otvoren luksuzni restoran "The Пијаца", koji je lociran pored Cvetkove pijace, stare preko 80 godina, u modernoj aveniji i najdužoj ulici u Beogradu - bulevaru kralja Aleksandra.

RepublikaFoto: e-stock agency
Otvaranje restorana "The Pijaca"

Ovaj ugostiteljski objekat pružaće vam najlepši doživljaj u konzumiranju originalne italijanske i hrane iz svih delova sveta, pripremljene od najsvežijih i najkvalitetnijih namirnica a sa puno ljubavi i strasti.

Mnogobrojne zvanice, koje su bile na otvaranju, su na svečanoj večeri imale priliku da uživaju u raznim specijalitetima, te u piću i najboljim vinima.


Na otvaranju ovog renomiranog restorana bilo je puno poznatih ličnosti, od TV lica, glumica, pevača i ljudi iz biznisa. Među zvanicama koje su uživale u specijalitetima, muzici i sjajnoj atmosferi bili su glumica Marina Ćosić, pevač Aco Pejović, Milka Forcan, Boban Rajović sa suprugom Draganom, Ruža Rupić, Sale Tropiko, glumica i spisateljica Iva Štrljić, voditelji Minja Miletić, Dušica Jakovljević, Mladen Mijatović i Dea Đurđević, Damir Handanović, Saša Plećević, poznatiji kao doktor Filgud, pevačica Jovana Tipšin, voditeljka Snežana Dakić, Adriana Čortan, glumac Slobodan Stefanović, pevač Mirza Selimović, Duška Jovanić i drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading