Nekada najveća zvezda i pevačica Jugoslavije završila na ulici!

Autor:

Zabava

08.12.2018

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krajem prošlog veka bila je jedna od najvećih zvezda u Jugoslaviji, ali danas je njena karijera daleko od one kakva je nekada bila. Ipak, Bebi Dol je zadržala status dobrog muzičara.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Bebi Dol...

Nakon povlačenja sa scene, Bebi je počela da vodi miran život, a danas me mnogi nisu prepoznali. Ona se u "Magazinu In" na Pink televiziji pojavila sa dugom crnom perikom i upadljivim zlatnim nakitpom, a u prvi mah nije ličila na sebe.

Inače, do pre nekoliko godina Bebi Dol je živela kao podstanar u trošnoj kući na Vračaru iz koje ju je isterao gazda jer, kako on sam kaže, nije imala za kiriju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Volim Osamdesete", Sava Centar 2018 #BebiDol #volimosamdesete

A post shared by Bebi Dol (@bebidol.official) on Nov 28, 2018 at 2:13pm PST

- Nemojte me pitati za nju, molim vas! Naravno da je znam. Izdavao sam joj stan. Nisam imao lepo iskustvo sa njom kao stanarkom. Nije mi plaćala kiriju mesecima, imao sam velikih problema sa njom. Na kraju sam morao da je izbacim iz stana. Ona je hohštapler i prevarant. Neću da pričam o njoj - iznervirao se gospodin tada na sam pomen bivše stanarke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#BebiDol #Singer #Music

A post shared by Bebi Dol (@bebidol.official) on Jan 30, 2016 at 5:37am PST

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading