Sloba ne može da prežali razvod sa Kijom: Ovim postupkom šokirao je javnost!

Autor:

Zabava

09.12.2018

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker Slobodan Radanović, koji je bivšu suprugu, koleginicu Kristinu Kiju Kockar, prevario u "Zadruzi" sa Lunom Đogani.

RepublikaFoto: e-stock
Kija i Sloba na dan razvoda...

Nedavno je istakao da mu je sa pobednicom prve sezone "Pinkovog" rijalitija bilo najbolje, što je iznenadilo mnoge, s obzirom da je jednom prilikom istakao kako je najsrećniji bio kad je bio sa Anabelinom ćerkom.

Iako su se Kija i Sloba nedavno zakonski razveli, Radanović još uvek ne želi da to učini i u crkvi, a ovo je potvrdila i njegova bivša supruga. Podsetimo, Slobodan poslednjih nedelja često ističe da bi voleo da sa Kristinom ostane u dobrim odnosima, iako po izlasku iz "Zadruge" nije razmišljao tako.

- Nismo se crkveni razveli - potvrdila je Kija Kockar, pa dodala:

- Kao i uvek, čekam Slobu.

RepublikaFoto: instagram.com/kristinakockar
Kija i Sloba kao mladenci...

Zbog čega Slobodan odlaže da se crkveno razvede od Kristine nije poznato, dok se o ovome uveliko polemiše u javnosti. Kija i Sloba nedavno su se sreli na dodeli muzičkih priznanja u Valjevu, a pevač je tom prilikom želeo da porazgovara sa bivšom dragom, što su fotografi zabeležili.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jelena

09.12.2018 18:56

Dok je trajala Zadruga govorio je da je vise u Lunu zaljubljen nego sto je ikad bio u Kiju, pa kad je video kakva je situacija napolju okrenuo plocu zarad karijere, lazovcina na kvadrat.

Odgovori 23 1
Dušan

09.12.2018 21:04

@Jelena - Švalerki se uvek pričaju laži o navodno lošem braku.

Odgovori 23 0