Bekvalčeva progovorila o svoja tri propala braka: Evo ko je svaki put bio okidač za razvod!

Autor: Informer, Republika

Zabava

12.12.2018

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Bekvalac, koja je ove godine doživela još jedan bračni brodolom, u emotivnoj ispovesti otvoreno priča o bivšim muževima i naslednicama Hani i Katji.

RepublikaFoto: Promo foto
Nataša Bekvalac...

Misliš li da je Hana odrasla preko noći kada si se ti razvela od njenog oca Danila Ikodinovića? Kažu da takva deca brže sazrevaju.

- Ja ne gledam to na taj način! Ja sam prekidala odnose onda kada su postajali toksični za mene, a ako su takvi za mene, onda su i za moju decu. Mnogo veće probleme, frustracije imaju deca iz loših brakova. Moje ćerke nisu doživele ništa loše, jer čim je krenulo da bude loše, ja sam taj odnos prekidala. Hana nikad nije čula povišen ton u kući. Odrasla je u apsolutnoj ljubavi, ne oskudeva ni u čemu, ima oba roditelja, isto kao i Katja. U svakom momentu je u zdravom okruženju, ne postoje odnosi koji su poremećeni. Takva deca imaju predispozicije za srećniji život, nego ona koja rastu uz roditelje čiji brak ne funkcioniše. Takva deca žive u strahu, uplašena su za svoje majke i očeve i zbog takvih roditelja pate i sama - kaže Nataša za i dodaje da nikada ne bi ostala u braku zbog dece.

- Izgovor "u braku sam zbog dece" je najgluplji mogući! To je samo sakrivanje iza nesigurnosti. U braku si zato što nisi sposoban da budeš samostalan. U lošem braku ostaju ljudi koji ne misle na svoju decu, nego isključivo na interese koji nemaju veze sa ljubavlju.

RepublikaFoto: instagram.com/bekvalceva
Nataša sa Lukom Lazukićem...

Hoćeš li jednog dana i četvrti put izgovoriti sudbonosno "da"?

- U meni uvek postoji borba između onog što mi je kao mladoj ženi utemeljeno: "Ako nije brak, nije ozbiljno" i onoga što sam u suštini uvek osećala: da za mene formalnost nije važna. Popuštala sam pod tim što mi nameće društvo, bila sam tradicionalna i konzervativna. Borim se da budem društveno prihvatljiva jer sam mnogo iskompleksirana što nisam u okvirima. Kada sam htela da budem u okvirima, činila sam najveće greške, a sada sa 38 godina ne robujem više tome - priča iskreno Nataša i objašnjava da je nakon trećeg razvoda, potpuno promenila razmišljanje o braku.

- Ja se više nikad neću udati, to je definitivno. To nije stvar odluke, već promena stava o tome. Za ljubav sam uvek, ali brak je toliko prevaziđena institucija, toliko te ograničava u svakom smislu. Ja ne mogu da potpišem, niti da obećam nešto kada ne znam šta ću osećati sutra. Brak je potpuno besmislen! Ovo čudno zvuči kada izgovara osoba koja iza sebe ima tri braka, ali upravo zbog toga i mogu to da kažem - zaključuje Bekvalčeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nina

12.12.2018 11:16

Ona ne može da potpiše, niti da obeća nešto kada ne zna šta će osećati sutra. NE MOZE SE BITI ZALJUBLJEN CELOG ZIVOTA. Ima nesto i u zajednickom zivotu, razumevanju, brizi, staranju o deci, prijateljstvu, svemu onom sto cini zajednicki zivot.

Odgovori 16 0
Časlav

12.12.2018 21:52

Ona želi idealan brak bez problema i da ona bude gospodar novca bogatog muža.