Nataša Bekvalac: Iskompleksirana sam!

Autor: N. M.

Zabava

17.12.2018

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nataša Bekvalac ne krije da je promenila pogled na život nakon bračnog brodoloma koji je doživela ove godine. Naime, atraktivna plavuša tvrdi da je pre ljubavnog kraha bila konzervativna po pitanju bračnih odnosa, a da se sada bori da bude društveno prihvatljiva jer je, kako uverava, iskompleksirana zbog toga što se ne ponaša u skladu sa normama koje postavlja okolina.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Nataša Bekvalac

- Ranije sam mislila da ako u odnosu dvoje ne postoji papir koji ih vezuje, ta ljubav nije ozbiljna. U meni se uvek odvija borba između onog što mi je kao devojci utemeljeno i onoga što sam uvek osećala, a to je da u dobrom odnosu formalnosti nisu bitne. Popuštala sam pod društvenim pritiskom, bila sam konzervativna. Borim se da budem društveno prihvatljiva jer sam iskompleksirana zbog toga što se ne ponašam u skladu sa okvirima koje postavlja okolina. Kada sam htela da budem u tim okvirima, činila sam najveće greške - kaže Nataša za Gloriju i konstatuje da je sigurna da se više nikada neće udati.

Bekvalčeva: Činila sam najveće greške kada sam bila u društvenim okvirima

- Definitivno se više neću udavati. Brak je prevaziđena i besmislena institucija. Ne mogu da potpišem niti da obećam nešto kada ne znam šta ću osećati sutra - kaže pevačica i ističe da uprkos tome što je izgubila veru u bračnu zajednicu i dalje ne gubi nadu da će biti zaljubljena.

- Daleko sam od toga da sam mišljenja kako se nikada više neću zaljubiti. Nijedna situacija ne može me dovesti do toga da izgubim veru u ljubav toliko da budem užasno negativna osoba koja je izgubila veru u muškarce. Ima dobrih muškaraca, kao i loših. Nadam se da ću naleteti na dobre - kaže Bekvalčeva. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading