Poligraf uhvatio Slobu u laži: Kija i on se ipak mire?!

Autor: blic.rs, Republika

Zabava

17.12.2018

21:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović stekao je ogromnu popularnost u rijalitiju "Zadruga 1" u kojem je javno prevario suprugu Kristinu Kiju Kockar sa blogerkom Lunom Đogani. Pevač je nakon finala raskinuo sa Lunum, razveo se o Kije i iako se sve to dešavalo javno, mnoge stvari vezane za te situacije, kao i uopšte za njegov privatan život ostale su misterija, te su ga zbog toga mnogi nazivali i lažovom. Da li je Radanović lažov ili ne proverio je "Blic poligraf".

RepublikaFoto: e-stock agency
Sloba Radanović

Naime,  iskusni ispitivač postavio je Slobodanu 15 pitanja i utvrdio da ne govori istinu u potpunosti.

Iako, Radanović neke stvari nije želeo da prizna, poligraf je pokazao da je pevač odveo najmanje jednu devojku u krevet koja nije bila njegova žena, kao i to da je imao emotivnu partnerku u poslednjih mesec dana. Ova sprava je takođe pokazala da se on danas dopisivao sa devojkom koja mu je privlačna i da postoji mogućnost da se pomiri sa Kijom, a ono što ,može možda da smanji šanse da njih dvoje ponovo budu u emotivnoj vezi jeste to da je Sloba priznao da mu je Luna Đogani još uvek privlačna.

U toku njegovog boravka u rijalitiju određeni ljudi su tvrdili da je pevač imao seksualne odnose sa muškarcem, međutim, poligraf je pokazao da pevač nije homoseksualac niti biseksualac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Anđela

17.12.2018 22:12

Nešto mi taj poligraf mnogo vrda ovamo, tamo. Isto kao i Sloba, koji stalno vrda i ne govori istinu. Čovek non-stop izmišlja drugu stvarnost i to nam prezentuje kao istinu.

Odgovori 20 0
Stoja

18.12.2018 11:43

Sloba hoce pomirenje ali Kija se ne vraca na staro.

Odgovori 13 0
Dolores

18.12.2018 20:57

Hahahaha Ljulja mu privlačna, WTF čime, potrošeni djoger ????