Bora Drljača progovorio o pokojnoj ženi: Njegove reči lede krv u žilama!

Autor: alo.rs

Zabava

20.12.2018

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Bora Drljača pre samo deset dana se oprostio od svoje životne saputnice i najvećeg oslonca, supruge Rade. Kako kaže, život ide dalje, pa je i sam morao da se vrati životnim i poslovnim obavezama. U razgovoru za „Alo!” otkrio je kako se oseća i odakle crpi snagu sad kada je ostao sam.

RepublikaFoto: www.twitter.com/drljacaborislav
Bora Drljača

- Teško mi je... Ništa više nije isto od kad nema moje Rade. Ona nije bila samo moja supruga, već je bila i moja najveća životna podrška, oslonac, snaga... Od kad nje nema, ništa više nije isto. Kako dani prolaze, sve je teže. Svako novo jutro je teže jer sam svesniji da je više neću videti i da je ništa ne može vratiti - kaže sa setom u glasu pevač.

- Moram da nastavim sa svojim životom i poslovnim obavezama. Život ide dalje, mora se... - kaže Drljača.

Podsećanja radi, Borina supruga Rada preminula je 10. decembra, nakon duge i teške bolesti. Pre deset godina operisala je kancer dojke i od tada se borila sa mnogobrojnim zdravstvenim problemima.

Pevač je svih tih godina bio uz suprugu i brinuo o njoj, a u javnosti nikada nije isticao sa čime se bore. O Radi je uvek govorio najlepše, kao i o njihovoj ljubavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading