Sloba progovorio o susretu sa Eleonorom!

Autor: pink.rs

Zabava

20.12.2018

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović poslednjih nedelja privukao je pažnju svojim odnosom sa Eleonorom Miljković, atraktivnom Makedonkom koja je donedavno bila učesnica "Zadruge".

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Sloba Radanović

Eleonora je pevaču najpre namigivala prilikom njegovog nastupa na žurki u rijalitiju, što je razbesnelo Lunu Đogani, a zatim je došla da ga sluša u jednoj beogradskoj kafani gde su u nekoliko navrata razmenjivali poglede i osmehe.

Sve ovo bacilo je sumnju da među njima postoji nešto više od prijateljstva, a sada je to prokomentarisao i Sloba.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Eleonora Miljković

- Ja mislim da me jedino sa mojom mamom nisu spojili! Bukvalno! Devojku ne poznajem, došla je na nastup, ja sam joj pružio ruku, pozdravio se, ispoštovao je i to je to. Nisam je ni znao pre Zadruge, a nisam je tada ni primetio da je tu, nego je jedan od fotografa, verovatno da bi dobio ekskluzivu, viknuo kao "Evo ti je ona devojka iz Zadruge", ja sam prišao, javio se, ona deluje da je fina, lepa devojka, vidim da se lepo provela, drago mi je zbog toga i to je to - rekao je Sloba za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nina

20.12.2018 21:07

Slobi opet ne verujem. Ako nas Sloba slaže više desetina puta, ništa mu ne treba verovati.