JK: Mili i ja pomeramo granice!

Autor: Z. S. R.

Zabava

21.12.2018

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni bend Miligram uskoro će objaviti duetsku pesmu sa pop divom Jelenom Karleušom i reperom Filipom Arsenijevićem, koji je poznat pod pseudonimom Surreal, a kompozitor je za Srpski telegraf otkrio da će singl pomeriti sve granice.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Jelena Karleuša

Naime, Mili je za naš list otkrio da će ova neobična saradnja biti pun pogodak, te i da željno očekuje da vidi reakciju publike na pesmu kada zvanično bude objavljena 24. decembra.

Karleuša: Ovaj spoj ličnosti, tematike i zvuka je nešto što niko nije očekivao

 

- Čim sam krenuo sa radom na pesmi, znao sam da je Jelena Karleuša prava žena za energiju koju ova numera nosi. Ona je majstorski odradila svoj deo posla. Bez obzira na to što su snimanja bila prenaporna, nijednog trenutka se na njoj nije video umor. Ne bih otkrivao puno detalja, a i sam čekam da vidim kakva će biti reakcija publike na pesmu - rekao je Mili.

I Karleuša najavljuje da će pesma pomeriti sve standarde, pa je za naš list otkrila da pesma nosi nešto što do sada nije viđeno na našim prostorima.

- Meni je mnogo drago što je došlo do ove saradnje. Mislim da će pesma da pomeri sve granice i standarde. Hrabra je i nosi ima jasnu poruku iza naizgled komercijalne note. Ovaj spoj ličnosti, tematike i zvuka je nešto što niko nije očekivao - rekla je JK.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Aleksandar Milić Mili

Inače, spot za ovu pesmu će biti premijerno prikazan u ponedeljak uveče jer je najavljena premijera i na njihovom oficijalnom Jutjub kanalu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading