Nismo imali prostora za veliku jelku: Lepa Brena opisala kako je nekada provodila Novu godinu!

Autor: hello.rs, republika

Zabava

22.12.2018

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena i danas ne zaboravlja odakle je potekla, a samim tim i one proslave Nove godine koje nisu bile tako pompezne kao sada.

RepublikaFoto: Instagram.com/lepabrenaa
Lepa Brena...

- Zauvek ću pamtiti toplinu i ljubav koju sam dobila u porodici, moju prelepu majku Ifetu i divnog oca Abida koji su zaslužni za sve u čemu sam uživala - miris kuhinje, dobre atmosfere i velike radosti. Trudili su se da kod dece gaje sigurnost uprkos strepnji za našu budućnost - počela je svoju priču Brena.

- Sećam se male okićene jelke, jer u kući nismo imali dovoljno prostora za veliku. Pamtim svilene bombone u raznim bojama, kao i slatkiše upakovane u aluminijumske papiriće koji su visili kao ukrasi, jer tada u prodaji nije bilo kugli - prisetila se pevačica detalja koje bi mnoge njene kolege prećutale u priči.

- U gradu je bio jedan veliki Deda Mraz, sve je bilo okićeno, na ulicama je bilo puno snega. Obožavala sam novogodišnje paketiće koje je otac uplaćivao. Dobijala sam ih čak do osmog razreda osnovne škole. Roditelji su želeli da detinjstvo doživljavamo na pravi način i da ne odrastemo prebrzo, kao današnje generacije. Jednostavno, čega god da se dohvatim u uspomenama na praznične dane u roditeljskom domu, sve je pomešano sa toplim, lepim i pozitivnim emocijama, i zato sam ponosna na svoju porodicu - zaključila je Brena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading