Šuška se da će ući u "Zadrugu": Sinu ovog estradnog para ni jedna žena ne može da odoli!

Autor:

Zabava

22.12.2018

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin estradnog para Sanija i Natalije Trik FX, Dejan Ibraimov je neverovatan frajer koji se medijski ne eksponira, međutim u poslednje vreme se šuška da će upravo on uči u rijaliti program "Zadruga 2" sa svojim ocem!

On ne voli da privlači pažnju javnosti, ali na društvenim mrežama je veoma popularan zbog svog fizičkog izgleda. Natalijin i Sanijev sin godinama je kuburuo sa kilogramima, a onda je pre nekoliko godina rešio da se maksimalno posveti svom izgledu i uspeo je da se potpuno transformiše.

Dejan danas živi i radi u Dubaiju, a mediji su nedavno pisali i da bi trebalo da uđe u "Zadrugu 2", ali njegova majka Natalija je to demantovala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My love??????

A post shared by natalija trik fx (@natalija_trik_fx) on Sep 20, 2018 at 2:41pm PDT

"Bilo je pregovora da Dejan uđe u "Zadrugu", ali ja nisam za to. On je velika dobrica, njega bi tamo "pojeli", izjavila je ona nedavno za jedan tabloid.

Iako su mu roditelji poznate ličnosti, Dejan je vaspitan da se bori za sebe i sam zarađuje, te se nije libio u jednom momentu da radi i kao šanker u jednom kafiću u srpskoj prestonici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Darko

22.12.2018 17:29

Ne bi odoleli ni muškarci, kao što nisam ni ja, ali kada sam video da ima telo čoveka od 50 godina, koliko je koristio steroidna sredstva, a tako mlad, još ne ume ni da se ljubi...onda neka ga drugima....

Odgovori 10 1
Nina

22.12.2018 19:45

Steroidi unistavaju telo.

Odgovori 10 0