Nada Topčagić objavljuje pesmu za Marjanovićku: Ispuniću Jeleninu poslednju želju!

Autor:

Zabava

25.12.2018

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada Topčagić potrudiće se da ubedi Zorana Marjanovića da u narednoj godini objavi pesmu koju je snimila sa njegovom suprugom, ubijenom pevačicom, Jecom Marjanović.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Nada Topčagić

Folk zvezda i njena mlada koleginica snimile su duet u junu 2015. godine, a izlazak je bio planiran u 2016. Sve je palo u vodu kada je Jelena brutalno ubijena u aprilu iste godine. Kako je bila obuzeta tugom zbog smrti velike prijateljice koju je gledala kao ćerku, Nada nije imala snage da potegne pitanje duetske pesme. Nakon skoro tri godine od Jelenine smrti, Topčagićka je rešila da poradi na tome jer smatra da će objavljivanjem dueta sa Jecom ispuniti njenu poslednju želju.

Nada: Zoran je obećao mom mužu da će ta pesma uskoro biti završena

 

- Moj Zlatko se pre neki dan čuo sa Zoranom Marjanovićem. Ostalo je samo malo da se odradi i da ta pesma bude gotova. I ja ću ovih dana da ga zovem da ga ubedim da to izdamo. Plašimo se da neko ne kaže vidi je, sad snima, a Jece nema. Neka joj je laka crna zemlja, ona je toliko želela da se ta pesma snimi. To je bila njene velika želja. Toliko je bila uporna da sam ja znala do pola noći da ostanem u studiju s njom, gde smo snimale pesmu. Pa se sve na kraju pretvaralo u lepa druženja puna smeha i priče. Njenog glasa ima dosta u pesmi. Ona je, jadna, taj duet jako priželjkivala. Radila je dan, noć na toj pesmi. Ja odem kući u neko doba, ona ostane u studiju. Pitala sam se kada ona spava. Nama svima je dorađivala pesme. Pevela terce, prateće vokale - kaže Nada, a onda dodaje da joj je muž pokojne pevačice obećao da će uskoro završiti sve oko duetske numere.

RepublikaFoto: youtube.com/Grand Magazin Tv Grand
Jelena Marjanović
RepublikaFoto: e-stock
Zoran Marjanović

- Zoran je rekao da će ovih dana da poradi na tome, da je završi. Radni naziv pesme bio je "Dobrodošao". Pesma je puna ritma, energije, kakva je bila i sama Jeca. Ja ću se svim silama potruditi da moj i Jecin duet izađe jer smatram da ću tako ispuniti njenu poslednju želju. Ona treba da živi kroz svoje pesme, a naš duet učiniće da ona traje jer su u pesmi njene emocije i njena energija - rekla je Nada sa suzama u očima dok se prisećala velike prijateljice koja već skoro tri godine nije među živima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading