(VIDEO) Toma ne može da preboli uvrede Maje Nikolić: Evo šta joj je sada poručio!

Autor: pink.rs

Zadruga

24.12.2018

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sinoćnom muzičkom takmičenju "Zadrugoviziji" zadrugari su dobili savršenu prililiku da pokažu svoj talenat. Biljana Micić je kao četrnaesta po redu nastupila zajedno sa Branislavom Radonićem Brendonom i Tomislavom Panićem i predstavila se pesmom "Dodirni mi kolena" grupe Zana.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Toma Panić

Brendon je preuzeo dominaciju na sceni, dok je Micićeva ostala u njegovoj senci. Kako nije dobila pozitivne komentare žirija, Toma je pokušao svoju cimerku da odbrani i tim putem joj pruži podršku, pa se suprotstavio mišljenju članice žirija Maji Nikolić, rekavši joj da bi voleo da je ona imala isti peh na početku karijere kao i Biljana.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Maja Nikolić

- Maja je bila britka na jeziku, pa je Tomi uzvratila istom merom, nazvavši ga poštarom i statistom. To je njega uvredilo, a tokom današnjeg dana, kada su zadrugari među sobom birali pobednika, on je uputio Nikolićevoj žestok komentar:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Anđela

24.12.2018 21:30

Ne mogu se takmičari svadjati sa žirijem. Na šta to liči?