MIONA SE KAO FURIJA SPUSTILA NA ŠA, VIŠE NE MOŽE DA GLUMI: Reper shvatio sa kim ima posla, nastao neviđeni KARAMBOL!

Autor:

Zadruga

25.04.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović je ustala na levu nogu, pa napala Ša zbog hrane.

MIONA SE KAO FURIJA SPUSTILA NA ŠA, VIŠE NE MOŽE DA GLUMI: Reper shvatio sa kim ima posla, nastao neviđeni KARAMBOL!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U nedavnom događaju koji je izazvao pravu buru na društvenim mrežama, učesnik rijaliti programa "Elita", Nenad Aleksić Ša, postao je predmet pažnje nakon što je javno ponudio parče hleba svom cimeru, Urošu Staniću. Međutim, ono što je trebalo da bude običan gest prijateljstva izazvalo je neočekivanu reakciju kod Nenadove devojke, Mione Jovanović, koja je ustala na levu nogu, čini se.

Kako se može videti u video-klipu koji je brzo postao viralan, Ša je pristupio Urošu i ljubazno ga upitao da li želi parče hleba od njega. U tom trenutku, Miona je reagovala izrazito nervozno, a njena reakcija je privukla pažnju javnosti.


Ovaj neobičan događaj je izazvao različite komentare na društvenim mrežama, a mnogi su spekulisali o razlozima za Mioninu reakciju. Pored toga, fanovi su se podelili u mišljenjima o ponašanju učesnika, što je dodatno pojačalo interesovanje za ovu situaciju.

 

- Hoćeš li hleb? - upitao je Ša Uroša.

- Što ti njega nudiš hlebom? Ne pričamo sa njim, nemoj da ga nudiš. Nije hteo lek da uzme od tebe, a naročito to. Ako hoćeš ostavi negde, pa ko hoće neka uzme - kazala je Miona.

- Dobro - dodao je Ša.

- Ni ova jaja mi se ne dopadaju. Ne mogu ovako da ih jedem, bez ičega - rekla je Miona.

Nenadu nije bilo jasno zašto Miona ovako burno reaguje i šta je pogrešno uradio, ali nije želeo da produbljuje sukob, pa je samo nastavio da jede, pokušavajući da je oraspoloži, što mu nikako nije pošlo za rukom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading