ŠA SE IŽIVLJAVAO NAD MIONOM, EVO ŠTA JOJ RADI KAD NIKO NE GLEDA: Procurili zastrašujući detalji, u Beloj kući zavladao MUK!

Autor:

Zadruga

25.04.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić je otkrila kako Nenad Aleksić Ša zlostavlja Mionu Jovanović.

ŠA SE IŽIVLJAVAO NAD MIONOM, EVO ŠTA JOJ RADI KAD NIKO NE GLEDA: Procurili zastrašujući detalji, u Beloj kući zavladao MUK!

Foto: RTV PINK printscreen

Miona i Ša

Tokom sinoćnje emisije "Pitanja gledalaca", Aneli Ahmić i Nenad Aleksić Ša su otkopali ratne sekire, pa odlučili da stave tačku na svoj odnos, uz brojne gnusne uvrede i optužbe, dok je Miona Jovanović, Nenadova izabranica i Anelina prijateljica, ipak stala na njenu stranu, pa pokušala da spusti loptu kod Ša, koji je divljao i besneo.

Ahmićeva je u jednom momentu zaplakala, pa svima jasno stavila do znanja da više neće imati nikakvu komunikaciju sa Ša, pa makar po cenu prijateljstva sa Mionom:

- Nikada nećemo reč progovoriti, ti zlostavljaš žene - rekla je Aneli.

- I ti muškarce - rekao je Ša.

- Oni se uvek pomire - rekla je Miona.

 

- Više nema, ti pričaš najgore o bivšem mužu, sve dok se ne posvađaš sa Janjušem onda je on najbolji - rekao je Ša.

- Imam pravo biti folirant - rekla je Aneli.

- Niko ne može da utiče na njih ako je to pravo. Miona je promenila izjave od kad su Maja i Stanislav zajedno - rekla je Vanja.

- Jedine svađe sa Urošem su zbog Ša. Uvek sam bila na tvojoj strani, nikada nisam protiv tebe ništa rekla - rekla je Aneli.

- Miona je danas rekla nešto što je Ša zasmetalo, pa namerno zagrlila Aneli, mislim da je Ša njoj postao zanimljiv, kao neko zamorče, tako se smeje - objasnio je Đedović.

Inače, voditelj Milan Milošević pročitao je i pitanje za Mionu Jovanović, koje se odnosilo na njene vrele akcije sa Nenadom Aleksićem Ša. Iako su ih kamere više puta usnimile, Miona tvrdi da nije imala odnose sa Ša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
neda

25.04.2024 13:13

svi neizivljeni nenormali nimali pametni bez ugleda i casti moral sto vise lazes bolji si koji likovi tesko da im ima boljeg zivota od ovoga sto pokazuju u rijalitiju zive od davne proslosti i zarobljeni u telima nevaspitane dece i sad hoce a nemogu za to treba biti obrazovan tj pametan a ovde znanje kao sto su starlete kozmeticarke u pokusaju i td a muskarci iz proslosti neki fidbaleri neki sa zvanjima nepoznatim i tako idu dani a pevacica sve moze samo nikako da peva lazi sastavni deo trke za pobedu i posle prst u du i da od go prave pitu nikad bilo niti ce biti ali tu su gde su kako tako za bolje i nisu zahvaliti se treba svima koji vas dovode da se prevaspitate da je istina i rad covek a ne baraba sa ulice