PROCURIO NECENZURISANI SNIMAK ANELI I GOLOG STANISLAVA: Ahmićeva odlepila za Mioninim bivšim, želi ga u svom krevetu!

Autor:

Zadruga

25.04.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić je krišom posmatrala golog Stanislava Krofaka, bivšeg dečka njene najbolje prijateljice.

PROCURIO NECENZURISANI SNIMAK ANELI I GOLOG STANISLAVA: Ahmićeva odlepila za Mioninim bivšim, želi ga u svom krevetu!

Foto: TV Pink/printscreen

Na jučerašnjoj debati u "Eliti" tema je bila da li je sujeta jača od ljubavi u vezama, a Miona Jovanović bila je u timu koji se slaže sa tom konstatacijom. Marko Đedović ju je iztešetao pitanjima, nakon čega je nastao haos sa Nenadom Aleksićem Ša. U njihov sukob umešana je i Aneli Ahmić, koja već danima ratuje sa Majom Marinković, jer prema optužbama rijaliti takmičara pokušava da se umeša u njenu vezu sa Stanislavom Krofakom

Maja je ubeđena da je Aneli bacila oko na Stanislava i da pokušava na sve načine da pridobije njegovu pažnju, a Ahmićeva se u jednom momentu izlanula, pa otkrila da je posmatrala golog Stanislava u krevetu.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić i Maja Marinković

 

- Pa jeste bio sujetan na njega, ja nisam bila sujetna na Maju nego je ona izazivala na konflikte i naravno da sam imala neku dozu ljubomore. Čovek je išao go ovde po imanju i naravno da ću gledati, to je meni bilo bolesno što on tako svuda hoda. Mene Stanislav ne zanima, niti mi se sviđa fizički nego ja moram da pogledam kad prolazim i stalno vidim da idu golišavi - rekla je Aneli.

- Pa kako da ne budeš ljubomorna kad sam lepša, uspešnija i bolji čovek, imaš i na šta da budeš ljubomorna. Ovo nije ništa novo, ona uvek želi nešto moje. Ti si jedna isfrustrirana žena koja je već u godinama i želi da se takmiči sa mnom - poručila je Maja.

Sada je osvanula fotografija na društvenim mrežama, koja dokazuje da Aneli redovno posmatra Krofaka i prati svaki njegov korak, a posebno obraća pažnju kada je Stanislav u donjem vešu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
endji

25.04.2024 20:34

"Pa kako da ne budeš ljubomorna kad sam lepša, uspešnija i bolji čovek, imaš i na šta da budeš ljubomorna", sto neko ne pokloni ogledalo kiti... totalno polupala... neka se pogleda nasta lici i pored silne plastike, dok ne stavi kilo sminke boze ti sacuvaj... nije djabe padala u nesvest kada su joj pobacali sminku u jezero, tako da o lepoti i ljubomori kito sei jedan!.