PINK PONUDIO DUŠICI JAKOVLJEVIĆ TRI OPCIJE: Evo šta je u IGRI za voditeljku, čelnici joj dali DRUGU ŠANSU!

Autor:

Zadruga

25.04.2024

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neku od ovih emisija će voditi!

PINK PONUDIO DUŠICI JAKOVLJEVIĆ TRI OPCIJE: Evo šta je u IGRI za voditeljku, čelnici joj dali DRUGU ŠANSU!

Foto: ST/Dragan Kadić, ST/N. Pančić

Voditeljka Dušica Jakovljević iznenadila je javnost kada je danas viđena kako ulazi u zgradu televizije Pink na Dedinju. Ova neočekivana pojava izazvala je mnogo spekulacija o njenom mogućem povratku u ružičasto jato, a nakon informacije šta bi voditeljka moga da radi po povratku, sada su se pojavili novi detalji koji dodatno podstiču interesovanje za njen potencijalni angažman.

Naime, prema navodima dobro obaveštenog izvora, postoji nekoliko opcija koje su otvorene za Jakovljevićevu. Čelnici Pinka su navodno odlučili da joj pruže drugu šansu, ali još uvek se razmatra šta bi voditeljka mogla da vodi, s obzirom na to da su pregovori još uvek u toku.

Republika

Foto: printscreen/Google Earth, ATA Images

Dušica Jakovljević uhvaćena na Pinku

- Čelnici Pinka rešili su da Dušici daju drugu šansu, iako, kad je odlazila nije bilo potpuno fer i imala je razne izjave. Međutim, čelnici su odlučili da joj daju šansu i primili su je na razgovor. Ono što je sigurno jeste da im sledi još jedan razgovor, a razmišlja se da li će Dušica voditi emisiju "Premijera - Vikend Specijal" sa Bojanom Lazić, umesto voditeljke Tijane Price koja je nedavno otišla sa ove pozicije, ili će to ipak biti rijaliti "Elita", u koje je publika navikla da je gleda - ističe izvor, prenosi Blic, te dodaje da postoji i treća opcija, odnosno da se za Dušicu osmisli potpuno novi format koji će voditi:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dušica Jakovljević se vraća na Pink?

Treća opcije jeste da se osmisli novi format. I dalje se sa sigurnošću ništa ne zna, jer će se pregovori nastaviti.

Podsećanja radi, Dušica je krajem prošle godine dala otkaz na mesto vidteljke rijaliti šou-programa "Elita", a sada se, po svemu sudeći, vraća na Pink, međutim, kako navode domaći mediji, ona je odbila da ponovo vodi popularni TV format.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka crvenkov

26.04.2024 05:25

dušica jeste čist promašaj...ne bih joj dal ne drugu šansu...nego mi treću...NJU SMATRAM IZDAJICOM...NIJE MI NI DRAGA...NI BITNA...ĆUVAJTE SE OD TAKVIH NE...LJUDI...