CAR NAPRAVIO HAOS ISPRED PORODILIŠTA! Besan kao ris PSUJE na sve, saznao VESTI koje su ga IZBEZUMILE! (VIDEO)

Autor: P. R. / G. D.

Zadruga

22.04.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car stigao je po svoju ćerkicu i partnerku Aleksandru Nikolić u porodilište!

Bivša učesnica rijaliti šou-programa "Zadruga" i pobednica šeste sezone, Aleksandra Nikolić, nedavno je na svet donela ćerkicu, koju je dobila zajedno sa partnerom Filipom Carem. Nakon što se porodila carskim rezom, a nakon provedenih nekoliko dana u GAK "Nardoni front", starleta će danas najverovatnije zajedno sa svojom bebom napustiti porodilište.

Naime, nakon što je napravio gala proslavu u rodnom gradu Crikvenica, Car je u porodilište stigao sa svojim najboljim prijateljem, Brunom Uremovićem. Međutim, čim je ugledao novinarske ekipe koje su se našle na licu mesta, bivši zadrugar je napravio haos, te se uz lavinu psovki obratio sedmoj sili.

- Kako vi znate uvek gde sam - govorio je nervozno Filip, sve vreme psovajući, a zatim projurio u porodilište.

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Filip Car stigao u porodilište po Aleksandru Nikolić i ćerku Leonu

Inače, ono što je sve začudilo na licu mesta, Filip u rukama nije doneo kolevku za bebu, a razlog je taj što se navodno još uvek ne zna da li će Aleksandra i njihova ćerkica danas napustiti porodilište.

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Filip Car stigao u porodilište po Aleksandru Nikolić i ćerku Leonu

Podsećanja radi, kako je par odlučio, njihova naslednica će nositi ime grčkog porekla i moćnog značenja - Leona, što u prevodu znači lavica. Međutim, to nije bio prvobitan plan bivše zadrugarke. Naime, Nikolićeva je jednom prilikom tokom "lajva" na društvenoj mreži TikTok izjavila da je donela odluku i da će svojoj ćerkici dodeliti ime Talija, što znači sreća. U tom periodu, starleta nije bila u dobrim odnosima sa Carem, te je po svemu sudeći, o imenu odlučivala sama. Međutim, njena odluka se nikako nije dopala Filipu, koji je zbog toga napravio haos uživo u "lajvu", te istakao da nikako neće dozvoliti da mu ćerka nosi "takvo ime".

U aprilu dolazi devojčica, ali o imenu razmišljam puno. Čuo sam da je Aleksandra rekla Talija, možda joj je to palo napamet, možda, zato što ćemo biti razdvojeni, pa malo kod nje, malo kod mene. Ne dolazi u obzir! Majka Slovenka, ćerka Talija, kao Italija, fali još i sin, da ga nazovemo Francuz... Ovo su imena: Vila, Vita, Lela, Liona, Una, Klara, Lana - poručio je tada besno nekadašnji učesnik "Zadruge", a kako je prinova dobila ime Leona, izgleda da je njegova bila zadnja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Boba

22.04.2024 11:48

Skupio muda da dodje, nadam se da ce se sresti sa Kikijem

Odgovori 11 18
Cile

22.04.2024 11:49

Buni se jer se doji da kiki nesazna da je došao

Odgovori 13 18
konj

22.04.2024 23:18

Jeb.o vas kiki, idiot od 55 godina, koji nikad ne laze :)

Odgovori 16 6