FILIP CAR NAPRAVIO HAOS ALEKSANDRI ZBOG IMENA BEBE! Urlao iz petnih žila kad je čuo ODLUKU: Monstrum, i da UMRE, za mene je MRTAV!

Autor:

Zadruga

18.04.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić je imala jednu želju za ime svoje ćerke, za koju Filip Car nije hteo ni da čuje!

FILIP CAR NAPRAVIO HAOS ALEKSANDRI ZBOG IMENA BEBE! Urlao iz petnih žila kad je čuo ODLUKU: Monstrum, i da UMRE, za mene je MRTAV!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša učesnica rijaliti šou-programa "Zadruga" i pobednica šeste sezone, Aleksandra Nikolić, tokom prethodnog dana na svet je donela ćerkicu, koju je dobila zajedno sa partnerom Filipom Carem. Kako je par odlučio, njihova naslednica će nositi ime grčkog porekla i moćnog značenja - Leona, što u prevodu znači lavica. Međutim, to nije bio prvobitan plan bivše zadrugarke.

Naime, Nikolićeva je jednom prilikom tokom "lajva" na društvenoj mreži TikTok izjavila da je donela odluku i da će svojoj ćerkici dodeliti ime Talija, što znači sreća, ili zvezda pod kojom se neko rodi, ili sudbina. U tom periodu, starleta nije bila u dobrim odnosima sa Carem, te je po svemu sudeći, o imenu odlučivala sama.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, E-stock, Shutterstock

Filip Car i Aleksandra Nikolić dobili ćerku Leonu

- Zbog nje ću se boriti i izdržati sve, jer će moja preslatka devojčica imati sve. Filipa ne bih da komentarišem, on je nečovek za mene i monstrum, i da umre, ne zanima me! Želela sam da budemo u korektim odnosima, ali to je džabe. Od njega ne tražim apsolutno ništa. Što se tiče bebe, imam jednu želju. Jako bih volela da se beba zove Talija, meni je to prelepo - priznala je bivša zadrugarka tada.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Filip Car pobesneo na Aleksandru Nikolić zbog imena za bebu

Međutim, njena odluka se nikako nije dopala Filipu, koji je zbog toga napravio haos uživo u "lajvu", te istakao da nikako neće dozvoliti da mu ćerka nosi "takvo ime".

U aprilu dolazi devojčica, ali o imenu razmišljam puno. Čuo sam da je Aleksandra rekla Talija, možda joj je to palo napamet, možda, zato što ćemo biti razdvojeni, pa malo kod nje, malo kod mene. Ne dolazi u obzir! Majka Slovenka, ćerka Talija, kao Italija, fali još i sin, da ga nazovemo Francuz... Ovo su imena: Vila, Vita, Lela, Liona, Una, Klara, Lana - poručio je tada besno nekadašnji učesnik "Zadruge", a kako je prinova dobila ime Leona, izgleda da je njegova bila zadnja.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, ATAImages

Filip Car odlučio da se ćerka zove Leona

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vesna

19.04.2024 18:54

Jadno dete sa roditeljima idiotima.

istina

20.04.2024 13:01

jbt sestarom mozes da mu zaokruzis glavu, Kada vidim muskarca sa okruglom glavom MRAK, MRAK, MRAK A NEMA NI VRAT....