SAOPŠTENI JEZIVI DETALJI O SMRTI BOJANE JANKOVIĆ: Najbliži se slomili zbog njenog poteza, zapomažu na sav glas!

Autor:

Zabava

24.04.2024

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijatelj pokojne Bojane Janković izneo potresne detalje.

SAOPŠTENI JEZIVI DETALJI O SMRTI BOJANE JANKOVIĆ: Najbliži se slomili zbog njenog poteza, zapomažu na sav glas!

Foto: instagram.com

Smrt Bojane Janković je izazvala veliku pažnju medija i javnosti, a mnogi će je pamtiti kao voditeljku kultne muzičke emisije "City", koja je osvojila srca mnogih u Srbiji i regionu. Njen doprinos televizijskoj industriji bio je značajan, a njen šarm i profesionalnost ostavili su neizbrisiv trag.

Stefan Buzurović, poznati glumac, nije krio svoju tugu zbog gubitka dragocene koleginice i prijateljice. Njegove reči opraštanja od Bojane odražavaju duboku emotivnu vezu koju su delili. Njegov osećajan oproštaj na društvenim mrežama svedoči o tome koliko je Bojana bila voljena i poštovana u svojoj profesiji i van nje. Ovakve iskrene reakcije javnih ličnosti pokazuju koliko je Bojana ostavila trag u životima ljudi oko sebe.

- Boko, brate, baš nevreme. Jedini neortački potez koji sam ikad od tebe doživeo. Nije dobro, nije lepo, nije fer, nije sve ono što ti jesi. Volimo te.

Lepršaj... - napisao je glumac uz zajedničku fotografiju.

 

 

Sahrana voditeljke Bojane Janković zakazana je za petak, 26. aprila 2024. godine, na beogradskom Novom groblju. Ovaj tužan događaj okupiće mnoge koji su je poznavali i voleli, pružajući im priliku da se oproste od nje i odaju počast njenom nasleđu. Bojanino nasleđe kao voditeljke, koleginice i prijateljice će zauvek ostati živo u srcima onih koji su je poznavali i cenili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zoka

27.04.2024 13:32

I koji su to jezivi detalji, samo navlaka sa bombasticnim naslovom. Ko god da je ta mlada žena neka počiva u miru