PROGOVORIO KOMŠIJA POKOJNE BOJANE JANKOVIĆ: Njegove reči će vas naježiti, ovu informaciju nije znao niko!

Autor:

Zabava

21.04.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšija pokojne Bojane Janković se oglasio, pa podelio potresnu poruku.

PROGOVORIO KOMŠIJA POKOJNE BOJANE JANKOVIĆ: Njegove reči će vas naježiti, ovu informaciju nije znao niko!

Foto: printscreen/facebook

Vest o iznenadnoj smrti bivše voditeljke Bojane Janković potresla je javnost. Njeno beživotno telo pronađeno je u stanu u Beogradu, nakon čega je odmah poslato na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Porodica je potvrdila tužnu vest i zamolila za mir u ovim teškim momentima.

Televizijska kuća Pink se emotivno oprostila od Bojane Janković, emitujući kadrove koji su naterali mnoge na suze. Njeni prijatelji i kolege su se takođe oglasili na društvenim mrežama, izražavajući svoju tugu i šok zbog neočekivanog gubitka.

Bojana Janković je doživela veliki gubitak neposredno pre svoje smrti, što je ostavilo dubok trag u njenom životu. Bila je u braku sa članom popularne rep grupe "Beogradski sindikat", Ognjenom Jankovićem, sa kojim ima dve ćerke. Nakon 15 godina braka, njih dvoje su se razveli, a javnosti nikada nije postao poznat tačan razlog njihovog razilaženja.

Od pokojne voditeljke se opraštaju i mnoge poznate face, između ostalog bivši kaskader i rijaliti učesnik, Uroš Ćertić, koji joj je komšija, pa je osetio potrebu da se, putem Instagram profila, oglasi na ovu temu i podeli Bojaninu fotografiju:

- RIP Boki, komšinice draga - napisao je Ćertić uz fotografiju pokojne voditeljke.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Uroš Ćertić

 

- Nekadašnja voditeljka televizije Pink, Bojana Janković, iznenada je preminula 19. aprila u svom stanu u Beogradu. Javnost Srbije, njena porodica i prijatelji ostali su nemi od bola! Prisetimo se njenog rada u kultnoj muzičkoj emisiji "City Club"! Bila je lepa, neodoljiva, šarmantna i duhovita... - napisali su sa Pinka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading