DOK SU SE RODITELJI OPRAŠTALI OD UBIJENE DECE, ONA JE NA SVET DONOSILA NOVI ŽIVOT: Pevačici odložili porođaj zbog stravičnog MASAKRA u Ribnikaru!

Autor:

Zabava

03.05.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresna objava Marije Mikić slama srca, nikada neće zaboraviti ovaj datum.

DOK SU SE RODITELJI OPRAŠTALI OD UBIJENE DECE, ONA JE NA SVET DONOSILA NOVI ŽIVOT: Pevačici odložili porođaj zbog stravičnog MASAKRA u Ribnikaru!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Printscreen

Pre tačno godinu dana Kosta Kecmanović, učenik OŠ "Vladislav Ribnikar", usmrtio je devetoro svojih vršnjaka i čuvara škole. U krvavom piru Koste Kecmanovića, nedužne živote su izgubili Dragan Vlahović, čuvar škole, Mara Anđelković, Andrija Čikić, Ana Božović, Adriana Dukić, Katarina Martinović, Bojana Asović, Angelina Aćimović, Ema Kobiljski i Sofija Negić.

Dečak-ubica se od 3. maja nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu, dok je njegov otac Vladimir Kecmanović u pritvoru i protiv njega, ali i Kostine majke, Miljane Kecmanović se vode parnični i krivični postupak koji su pokrenuli roditelji ubijene dece.

Danas se obeležava godišnjica od stravičnog masakra, a mnoge poznate ličnosti su se tim povodom oglasile na društvenim mrežama i naglasile da se ovaj datum nikada ne sme zaboraviti. Između ostalog, popularna pevačica Marija Mikić je podelila emotivan snimak, uz opis, koji slama srca:

Republika

Foto: Republika

Marija Mikić

 

- Prošle godine na ovaj dan sam sva srećna i uplašena otišla u porodilište, kada je odjednom nastao haos. Nismo znali šta se dešava. Doktorka mi je rekla "Maro, idi kući, danas nećemo ništa da radimo, mnogo je tužan dan, sačekaće Milija do sutra!" Sačekao je Milija, a čekala je i mama, ali u suzama. Došao je na svet, ali pod nekim velom tuge u meni. Nisam mogla ni da zamislim kako je nekome bilo da se oprašta od svog deteta, dok ja na svet donosim novi život. I nikada neću zaboraviti. I svi vi, učite svoju decu pravim vrednostima na vreme, osluškujte svoju decu, ne stavljajte probleme pod tepih. Reagujte kad vređaju, omalovažavaju, kada primetite bilo kakvu promenu u ponašanju. Dovoljan je jedan da im pokaže šta je nasilje, deca sve prepisuju jedno od drugog. Mi smo odgovorni kakva će im budućnost biti. Počivajte u miru i nikada neće biti zaboravljeno - napisala je Marija Mikić.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Marija Mikić Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading