Emina pati što nije sa Mustafom!

Autor: D. L.

Zabava

24.12.2018

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop pevačica Emina Jahović objavila je na svom Instastoriju fotografiju na kojoj su njeni sinovi Javuz i Jaman u šopingu u Milanu sa svojim ocem Mustafom Sandalom, pa je napisala da bi volela da je u Italiji sa bivšim suprugom i decom.

RepublikaFoto: instagram.com/yaemina
Emina Jahović i Mustafa Sandal

Naime, i Mustafa je na svom Instagram profilu objavljivao lokacije na kojima se provodi i šopinguje sa svojim naslednicima, pa nema sumnje da su uživali zajedno. Njima je društvo pravio i Eminin brat, bivši košarkaš Mirsad Jahović Turkdžan.

Eminin brat Mirsad Jahović Turkdžan provodio se u Milanu sa Mustafom i njegovim sinovima

Emina je nakon razvoda od turskog muzičara u više navrata istakla da je sa bivšim mužem ostala u dobrim odnosima zbog dece i da će oni jedno drugom uvek biti prijatelji, a ubrzo potom je ozvaničila vezu sa turskim biznismenom Sadetinom Saranom.

Foto: printscreen/instagram.com/yaemina
Emina Jahović

Velika prašina podigla se nakon što su u javnost procurile informacije da se Mustafa sastao sa Sadetinom, te i da mu je tom prilikom rekao da mu je bolje da Eminu usreći na pravi način, inače će on odmah reagovati ako ona pored njega ne bude nasmejana i zadovoljna žena. Inače, pevačica ne krije da uživa u ljubavi sa turskim biznismenom, a kako je njihova veza sve zaintrigirala, pevačica i biznismen su neprestano na meti paparaca kad se u Turskoj viđaju i kreću po gradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading