Darko Lazić zbog verenice izbegava ćerku!

Autor: Alo.rs

Zabava

26.12.2018

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker Darko Lazić posle tri meseca video je ćerkicu Lorenu samo preko video poziva.

RepublikaFoto: e - stock/M. LUČIĆ
Darko sa Lorenom i Anom...

Naime, Ana Sević je smogla snage i otkrila maloletnoj Loreni da je Darko u bolnici, te da mora da leči povređenu nogu, a njihova ćerka je nakon tog saznanja izrazila želju da vidi oca, sa kojim se zadnji put srela krajem septembra ove godine, tačnije mesec dana pre nego što je imao udes.

- Prava istina je ta da se Darko poslednji put sreo sa ćerkom mesec dan pre udesa. Iako je često boravio u Beogradu, nije mu padalo na pamet da pozove Anu i svrati da vidi dete - kaže izvor i otkriva kako je Lorena saznala da joj je tata u bolnici.

- Ana nije otkrivala Loreni detalje teške nesreće jer smatra da je ona još mala da bi to razumela i nije želela da joj stvara traume, ali joj je rekla kako je tata povredio nogu, te da je sad u banji na lečenju. S druge strane, nakon što je saopštila ćerkici da se Darko nalazi na Institutu "Selters", Lorena je poželela da se čuje sa njim. Ana ih je spojila preko video-poziva, a Lorena ga je odmah pitala kako mu je noga i tražila da joj pokaže zavoje.

RepublikaFoto: instagram.com/gagicmarina
Zbog Marine izbegava Lorenu...

Kako bi je utešio, on joj je rekao da će biti dobro i da jedva čeka da mu dođe u posetu.

Međutim, kada je Ana rešila da Lorenu odvede u Mladenovac kod Darka on nije imao vremena za njih.

- Ona ga je pozvala i pitala kad bi bilo najbolje da dovede Lorenu, pikirajući ponedeljak, jer bi tada uspela da uskladi sve obaveze koje ima. Darko joj je rekao da baš taj dan nije najbolji za Lorenin dolazak, jer se tada u njegovom apartmanu nalazi devojka Marina - otkriva izvor.

- Ana je predložila da se čuju i dogovore neki drugi dan, na šta je on pristao - kaže izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading