Kaću Živković povezivali sa ubijenim Zafirom, ona progovorila: Jako sam potresena!

Autor: Pink.rs

Zabava

26.12.2018

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubijeni Đorđe Zafirović Zafir, bivši zet Dragoslava Kosmajca bio je u nekoliko navrata povezivan sa pevačicom Katarinom Živković za koju se prčalo da je u itimnim odnosima sa njim.

Foto: instagram.com/katarina2789
Povezivali je sa ubijenim Zafirom... Kaća Živković

A povodom njegove smrti, pevačica se odmah oglasila i otkrila kako se oseća, kao i sve o prirodi njihovog odnosa:

- Jako sam potresena, ovo nas je sve pogodilo. Mi smo stvarno bili samo dobri drugari, ovo mi je jako teško palo. Nismo bili u vezi, samo smo bili jako dobri prijatelji - govorila je Kaća.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Đorđe Zafirović Zafir

Podsećanja radi, u Ulici cara Lazara u centru Futoga kasno popodne, u "golfu 6", pronađen je mrtav muškarac. Kako saznajemo, ekipa Hitne pomoći izašla je na teren po pozivu u 16.45 i po dolasku na mesto pucnjave mogla je samo da konstatuje smrt. Naknadno je otkriveno da je ubijen Đorđe Zafirović zvani Zafir (37), bivši zet kontroverznog biznismena Dragoslava Kosmajca. Na njega je pucano iz automatskog oružja kroz vozačev prozor, a prema rečima ocevidaca, ubica i saučesnik imali su fantomke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading