Nakon "Zadrugovizije" Luna još sigurnija u sebe: Sada sam sazrela, baviću se muzikom kada izađem iz rijalitija!

Autor: pink.rs

Zadruga

26.12.2018

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bora Santana i Bane Čolak su otvorili novu emisiju "Radija Amnezija" i ugostili pobednike "Zadrugovizije" od strane novinarskog i stručnog žirija - Lunu Đogani i Aleksu Savića.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Voditelji su upitali svoje goste kako su se oni osećali na velelepnoj sceni i šta misle o svom nastupu, ali su i prokomentarisali i svoje cimere. 

- Ovo je neki moj novi početak, neka nova Luna. Ja planiram da se bavim muzikom kada izađem odavde. Sada sam malo sazrela, ovo je vreme kada ja treba da krenem. Želim da se zahvalim novinarima i stručnom žiriju na lepim komentarima - istakla je Luna. 

- Mina i ja smo se potrudili maksimalno. Imali smo Višnjinu pomoć. Meni je mnogo drago što je Luna osvojila tu pobedu, kako bi vratila samopuzdanje. Video sam koliko se spremala i da joj je značila ova pobeda. Marijana je bila veoma loša, bio je Miljković tu koji je izvukao situaciju. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Gostovanje Lune i Alekse na radiju "Amnezija"...

- Mene radi muzika na emociju. Najviše sam se naježila kada su Zerina i Aleksa pevali. Ja sam već rekla da je Aleksa moj favorit. Ja mu želim da on bude velika zvezda. Ja mislim da Marijani treba pružiti šansu, ne mislim da loše peva, ne želim da je potcenjujem - dodala je Luna. 

Njih dvoje su takođe uputile čestitke povodom novogodišnjih praznika svojim najmilijima. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Mile

26.12.2018 19:43

Samo da obezbedi plejbek i onda neka zapliva u muzičkim vodama. Da ne ide duboko.

Odgovori 30 2
Aljosa

26.12.2018 20:13

Da pošaljemo Lunu na Evroviziji. Sposobna da peva a da čujemo 2 glasa. I još i prateće vokale. Luna je višeglasna.

Odgovori 25 3
Petra

28.12.2018 08:16

Pevanje se ne uči. Ili imaš glas za pevanje, ili nemaš. A Luna nema glas za pevanje. Može da peva samo na plejbek.

Odgovori 11 2