Jezivo prokletstvo Mikija Đuričića: Pradeda tokom pljačke obogaljio ćerku bogataša!

Autor:

Zadruga

25.12.2018

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica pčelara iz Kupinova Miroslava Mikija Ðuričića (41), koji je gotovo 12 godina stalni učesnik srpskih rijaliti-programa, krije jezivu tajnu koja ih proganja više od pola veka.

RepublikaFoto: prntscr Pink TV
Miki Đuričić

Naime, bliski prijatelji ovog zadrugara misle da Miki nema sreće u životu jer je njegov pradeda bio veliki lopov, koji je čak prilikom pljačke kuće jednog bogatog trgovca toliko pretukao njegovu ćerku da je ona ostala bogalj. Kako Rijaliti saznaje, nekolicina ljudi koji su upoznati sa porodičnom tajnom Đuričića saglasna je da Miki plaća grehe svog pradede i da je ta činjenica razlog što je u životu retko bio srećan.

 Miki: Ovo je kazna od boga! Majka se naradila u životu, bila je vredna, poštena i dobra žena. Ne znam kako ću sada bez nje

- Mikijev pradeda je bio veliki lopov. Čitava Vojvodina je bila njegov raj za pljačku. On je mesecima tipovao kuće, a onda bi ih pustošio. Najviše je voleo da pljačka bogate Mađare i Nemce, kojih je u to vreme bilo mnogo. U njihove domove je ulazio kada je bio siguran da bogataši nisu kod kuće. Međutim, jedna pljačka mu je promenila život, a mi koji dobro poznajemo Đuričiće smatramo da je upravo tada bačeno prokletstvo i na njegove pretke. Naime, Mikijev pradeda je upao u kuću, a dok je skupljao zlato, u sobu je iznenada upala ćerka bogatog trgovca čiju je kuću pljačkao. On ju je u afektu toliko pretukao da je nesrećna devojka postala bogalj. Nakon toga, Đuričićev pradeda je pobegao iz kuće, a iako se nakon nekoliko meseci pokajao i čak razmišljao da vrati dragocenosti, saznao je da je devojka preminula. Do kraja života proklinjao je sebe i najviše se plašio da će sudbina naplatiti njegove grehe precima - uverava porodični prijatelj porodice Đuričić i ističe da je siguran da su se pradedine strepnje ostvarile.

RepublikaFoto: prntscr Pink TV
Miki Đuričić

 Sa dve žene sam pokušavao da imam dete, ali nisam mogao. Jedna se posle mene odmah porodila

- Miki zna za ovu priču, ali uvek se plašio da govori o njoj. Ipak, budući da je njegov život sam po sebi tragičan, bliskim prijateljima se poveravao da veruje da je upravo greh njegovog pradede razlog što je nesrećan. Majka Mirjana mu je umrla prerano nakon duge i teške bolesti pluća. Ona je četiri godine disala preko aparata za kiseonik, da bi iznenada izdahnula, u maju 2016. Dok je bila živa, govorila je da se najviše plaši da umre, a da ne vidi Mikija. " Bojim se šta će biti sa mnom, samo da ne umrem dok ne vidim Mikija", ponavljala je Đuričićeva majka, a upravo se to i dogodilo. Miki je bio u Beogradu kada mu je nešto govorilo da ode u Kupinovo, kao da je znao da mu majka umire. Međutim, kada je došao, Mira je već izdahnula. Miki je tada govorio:" Ovo je kazna od boga! Majka se naradila u životu, bila je vredna, poštena i dobra žena. Ne znam kako ću sada bez nje, nema više moje Mire" - tvrdi izvor i konstatuje da je Mikiju najviše žao što majci nije ispunio želju i završio školu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miki Đuričić

- Miki je uvek najbolje znao matematiku u našem društvu, a svakodnevno čitanje knjiga je bilo njegova rutina. Uprkos tome, nije završio srednju školu, što je bila velika želja njegove majke. Jednostavno, nije imao mira i ostao je samo na osnovnom obrazovanju. Mnogi koji znaju za priču Mikijevog pradede su sigurni da Đuričiću nešto nije dalo da završi školu upravo zbog greha njegovog pretka. "Ja nisam intelektualac, imam osnovnu školu i paor sam celi život. Obrazovanje nije potvrda da neko može da radi odgovoran posao, meni se nije dalo, ali nisam za bacanje", pričao je Miki jednom kada je tražio posao - uverava izvor i konstatuje da se Miki pomirio sa sudbinom da neće imati dece i da za sve krivi svog grešnog pretka.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miki Đuričić

- Miki je navikao da živi kao baksuz. Kada je postao poznat, mnoge žene su mu se javljale, a sa nekima je bio i na korak od braka. Bio je spreman za roditeljstvo, ali jednostavno nijedna od njegovih partnerki nije ostala u drugom stanju. Nedavno je u rijalitiju rekao da je siguran da je neplodan i da se pomirio sa činjenicom da neće imati decu. "Sa dve žene sam pokušavao, živeo sam po dve godine sa svakom od njih, i ništa nije bilo, ništa nisam uspeo. Ova jedna se posle mene odmah porodila - rekao je Miki, a mi znamo da ništa nije slagao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading