Anabela Atijas boluje od opake bolesti: Zato se ugojila!

Autor:

Zabava

28.12.2018

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednje vreme mnogo se pričalo o tome da se pevačica Anabela Atijas ugojila!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela Atijas

Ona je priznala da je u pitanju bolest, te da sada time mora ozbiljno da se pozabavi. Pevačica je svojevremeno operisala tumor na dojci, a sada ima drugačiji problem, a kako izvor otkriva, tiče se štitne žlezde:

- Anabeli, je u poslednje vreme zbog svega što se dešava sa Lunom, i zbog stresa koji su svi zajedno porodično pretrpeli proradila štitna žlezda. To je shvatila kad su hormoni krenuli da divljaju. Iako jede uobičajeno, kao i ranije, ona je počela naglo da se goji, zapravo da otiče. Sve češće je počela da ima vrtoglavice i nesvestice. Pomislila je prvo da su u pitanju samo napadi panike uzrokovani stresom, međutim kako su simptomi postali sve češći i intenzivniji, uplašila se da nije srce, a onda je odlučila da ode na preglede - počinje priču za beogradske medije izvor blizak pevačici, i nastavlja:

Pevačici je malo laknulo, kako izvor dalje navodi, međutim ubrzo, kad su joj objasnili o čemu se zapravo radi, shvatila je da to uopšte nije naivno tako kao što ona misli, te da mora poprilično da promeni kompletan način života, ali i ishranu.

- Hašimoto je autoimuna bolest štitne žlezde, što znači da istu organizam kreće da prepoznaje kao strano telo, i počinje da proizvodi antitela koja onda usporavaju njen rad. Laički bi se moglo reći, da štitna žlezda ovde uništava samu sebe. Svi znamo da se bez štitne žlezde ne može, pa ako bi ne daj Bože otkazala, to bi bio kraj. Lekari često kažu kako je ova bolest neizlečiva, te da se pre ili kasnije dogodi da ona potpuno strada, mada da može određenim hormonskim terapijama i režimima ishrane, da se drži pod kontrolom, te da se taj trenutak odloži. Tako da sa time može da se živi, tačnije ova bolest nije smrtonosna, ali je jako bitno ići na terapije, redovne kontrole, i potrebno je promeniti kompletno način života, ishranu i loše navike. U tom smislu je vrlo opterećujuće i ni malo nije naivno. Anabelu je to prvo uplašilo, ali je shvatila šta joj je činiti, te da stres mora posebno da izbegava, i drži se svega što joj lekari sugerišu, tako da je sada već bolje - objašnjava izvor i dodaje:

- Zato više ne voli ni da čita natpise u novinama vezano za Lunu, jer je to posebno uznemiri, a dosta joj je pomoglo i to što često ode u Bosnu kod svojih, gde se potpuno izoluje od svega i napuni pozitivnom energijom. Ona ide na terapije, i posebno vodi računa o ishrani, a u svemu joj je pomogao i njen suprug Andrej, koji je od kad je shvatio o čemu se radi, i zbog čega je Anabela u poslednje vreme depresivna i ima nagle promene raspoloženja, počeo da se ponaša drugačije i sad je dosta pažljiviji prema njoj - završava izvor za beogradske medije.

Anabela je ovo i potvrdila rekavši kako njeni kilogrami nisu slučajno tu, te i da se radi o zdravstvenim problemima, mada nije želela da otkriva šta je ustvari u pitanju.

- Dobila sam mnogo ružnih komentara jer sam se ugojila, a razlog tome je ozbiljan zdravstveni problem. S tim u vezi, obećala sam sebi da ću naredne godine biti isključivo posvećena lečenju te bolesti - rekla je Anabela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lazar

29.12.2018 20:13

Udara nam na žicu samilosti da bi njena ćerka švalerka Lunjara Džo pobedila.