Ispalili je: Evo koliko karata je Kija uspela da proda za svoj novogodišnji nastup!

Autor: Alo.rs

Zabava

29.12.2018

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da je Kristinu Kiju Kockar ispalio vlasnik diskoteke u kojoj je trebalo da nastupi 31. decembra, zbog čega je novčano oštećena.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar...

Kako ekskluzivno saznajemo, nije reč ni o kakvom nepoštovanju ugovora, kao što se već pisalo, već o nezainteresovanosti gostiju za njeno pevanje.

- Kija je trebalo da nastupi u jednoj diskoteci u Geteborgu za 5.000 evra. Tom prilikom se nije dovodilo u pitanje koliko će karata biti prodato, niti je njen nastup trebalo da zavisi od prodatih karata - ispričao je za  izvor blizak pevačici.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Kija...

- Dogovorena je fiksna cifra, ali su vlasnici diskoteke, nakon što su prodali samo 27 karata za najluđu noć, zamolili Kijin menadžment da spusti cenu njenog gostovanja, što nije bila opcija. Ona ne nastupa od procenta prodatih mesta, već je cena njenog nastupa fiksna - ispričali su nam ljudi bliski Kockarevoj.

RepublikaFoto: ST/ D. KADIĆ
Kija na nastupu...

Njen menadžment je tada odlučio da raskine ugovor i otkaže nastup.

- Kija je poludela jer je mislila da je sve dogovoreno i da je njen nastup izvestan, te da će inkasirati 5.000 evra, koje bi kasnije uložila u novu pesmu. Bila je ljuta i na menadžment, ali je onda rešila da se ne nervira, već da u svemu tome nađe nešto pozitivno - kaže naš izvor i dodaje da će se Kristina odmarati toga dana u krugu porodice.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
ljubica

29.12.2018 21:38

To sredila Anabelina mama koja tamo zivi

Odgovori 26 7
Paja

29.12.2018 22:07

Ovo je nemoguce jer bi cak i Anabela prodala 27 karata

Odgovori 24 6
Mila

30.12.2018 14:15

Prvo treba tebe Anabela, najveća otvaračice usta, zaboraviti. Nikome nisi interesantna.

Odgovori 16 4
lea

30.12.2018 21:20

5.000,00 EUR,Zašto? Za kreštanje.Nije vam Anabela kriva što je ovoj otkazan nastup,da li ste normalni?Dosta ste davali medijskog prostora ovoj,prestanite više pisati o dotičnoj,neka ode tamo gde i treba u ZABORAV!!!!!!!!