Lukasova bivša u zagrljaju žestokog momka: Njega pokušali da ubiju 2 puta!

Autor: blic.rs

Zabava

02.01.2019

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja devojka Ace Lukasa zbog koje je čak više puta izjavljivao da se skrasio, Branislava Pašajlija, nakon raskida sa folkerom, ljubi muškarca koji je poznat policijskim krugovima.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Branislava Pašajlija

Naime, Branislava je u vezi sa nekadašnjim telohraniteljom Ljubiše Buhe Čumeta, Aleksandrom Avramovim.

Branislava i Aleksandar zajedno su dočekali Novu godinu, a na fotografijama i snimcima koje oboje objavljuju na društvenim mrežama, u opisu stoje brojna srca i emotivne poruke koje upućuju jedno drugom.

Inače, na Aleksandra je više puta pokušan atentan. U avgustu 2018. u šumi na putu Obreže-Kupinovo bio je na meti nepoznatih napadača koji su iz vozila u pokretu ispalili rafal na njegov "audi A8".

To nije bio prvi put. Naime, u novembru 2011. preživeo je karambol u blizini Brčkog kada se u svom BMW-u prevrnuo na krov bežeći pred policijskom poterom zbog prebrze vožnje. Mediji su pisali da je na putu Brčko - Banjaluka vozio brzinom od 130 kilometara na sat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Finally! ? Sun time! ☀️?

A post shared by Branislava Pašajlija (@braniiiislava) on Jul 22, 2018 at 4:04am PDT

U udesu je lakše povređen, a na saslušanju u bosanskoj policiji tvrdio je da se nije zaustavio jer je mislio da je na meti atentatora i da ga jure lažne policijske patrole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading