(VIDEO) Bane pokušava da vrati Zerinu!

Autor:

Zadruga

02.01.2019

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugar Bane Čolak bacio se u akciju da ponovo osvoji svoju bivšu devojku Zerinu Hećo zbog zadatka, a kada ju je zagrlio došlo je do velike rasprave!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Bane Čolak i Zerina Hećo

Kada je Zerina saznala za to, napravila je pravi haos u Beloj kući, pa je poželela da se verbalno obračuna sa Čolakom i da mu stavi do znanja da joj ne pravi scene. 

- Ja ne mogu da verujem u šta si se ti pretvorio. Ti padaš u nesvest, praviš lažne suze, ja ne mogu da verujem. Ti si jedino bio normalan prema meni samo zbog zadatka - vikala je Zerina na Baneta. 

- Ja ne mogu da verujem da je pored tebe spavao drugi muškarac. Sve što sam uradio radio sam iz ljubavi. Lažne suze sam pravio da bih privukao pažnju i opet iz ljubavi - pravdao se Bane.

Zerina je ovaj razgovor iskoristila kao priliku da ga pita šta se zapravo desilo u zatvoru sa Doroteom Jovanović, kada joj je zavlačio ruke ispod tunike.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zerina Hećo i Bane Čolak

- Izvini što mi je devojka nabila du*e na ku*ac. Poštena devojka, nije htela, pa eto slučajno mi se nabije na ku*ac. A ja jadan i bedan nikad nisam imao ženu, nikad ništa nisam je*ao, pa sam joj stavio ruku na stomak - pričao je Bane. 

Bane je okrenuo priču na svoju stranu i rečima koje je izrekao je želeo da privuče Zerinino sažaljenje, ali nije uspeo u tome.

 

- Ako me žališ, idi što dalje od mene. Izvini opet što sam prihvatio zadatak. Ja te više nikad neću vređati, neću reći ružnu reč za tebe. Izvini što sam zaljubljen u tebe, izvini što i dalje mislim na lepe trenutke. Izvini što ne mogu da nađem neku Vladimirku da sa njom pijem kafu - provocirao je Bane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
BECHA

02.01.2019 11:05

Oni sve glume. Na kraju će se zagrliti i otići. A mi ćemo zabezeknuto gledati za njima.

Odgovori 16 0
Lazar

02.01.2019 11:11

Za svadju je potrebno dvoje. Kad bi mu Zerina okrenula ledja on ne bi imao sa kim da se svadja.

Odgovori 12 0