Sloba deli moje mišljenje o Luni: Kija ponovo najstrašnije ispljuvala Đoganijevu!

Autor: Telegraf.rs

Zabava

10.01.2019

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar nedavno je brutalno odreagovala na izjavu Lune Đogani da Slobodanu Radanoviću i njoj sve oprašta, a sada je otkrila i koliko ju je blogerkina izjava izrevoltirala.

Foto: printscreen/TVPink
Skočio joj pritisak... Kija Kockar

Naime, nakon Luninih tvrdnji da je Slobodanu i Kiji sve oporostila, Kockarova se oglasila i žestoko izvređala Đoganijevu poručivši svom suprugu: "Je*ao te dan kad si tovario onu štroku u kokošinjcu!". Kristina je ovoga puta otkrila koliko ju je to zaista pogodilo:

Foto: instagram.com/kija_kockar__official
Kija je poludela...
RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Ona im je sve oprostila... Luna Đogani

- Nekada se pokajem kada ovo komentarišem, ali iza ovoga čvrsto stojim. Razumem kada bi to bilo oprošteno Slobodanu, pa u redu. Para na uši mi izlazi kad se setim tih reči... Ali, u tako nešto mene da uplete i da govori da meni oprašta... Blago rečeno sam imala visok pritisak kad sam to pročitala, tu noć. Krajnji bezobrazluk, ali šta očekivati od jedne tako glupe, kvarne i neinteligentne osobe - istakla je Kristina.

Pobednica "Zadruge" i novopečena pevačica je dodala i da se nakon ove svoje objave na instagramu čula sa Slobodanom, koji nije želeo javno da komentariše o ovome, ali je Kiji jasno rekao šta misli o Luni:

- Čula sam se sa njim povodom toga, deli isto mišljenje što se tiče mene. Neka mene ne upliću, bolje im je - istakla je Kija.

RepublikaFoto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ
Sada deli njeno mišljanje o Luni... Sloba i Kija

Ona je ovom prilikom otkrila i kako se osećala tokom Božićnih praznika koje je slavila prvi put posle dugo vremena bez Slobodana:

- Nedostajao mi je na neki način, pogotovo kad sam bila na liturgiji, bila sam u crkvi i osećala sam se nekako prazno... Ali, imam svoje prijatelje i porodicu da popune tu prazninu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
dt

11.01.2019 06:34

Kristina, polako, shvatices zasto je to rekla, ima vremena, a tvoj muž može i sam da je popljuje i kaže,naravno, ako ima tvoju dozvolu, kao da mu je prvi put da Lunu pljuje u svojim izjavama. Čudi me, vernici ste, a ne znate zašto je to rekla da vam oprašta???

Odgovori 3 18
Dax

11.01.2019 08:06

Draga Kija, Odvratni se svo troje, meni. Znas odlicno da kada prestane ova prica o vama kao trojki ti ces nestati, jer realno... Pjevacica nisi. Drugo, bavis sa nekim ko je realno ogranicen (Luna) a provodis se sa JEDINOM osobom koju trebas da pljujes! SVOG MUZA! Ko je ona tebi? Sta te boli briga sta ONA kaze? Zasto se spustas na njen nivo? Jedino ko tebe u svoj prici treba da boli JE TVOJ MUZ, TACKA! Ovo je presmijesno i jadno sto radis i pises...

Odgovori 3 16
Marina

11.01.2019 13:14

@Dax - Svalerka Lunjara im oprasta sto im je unistila brak. Ubica braka oprasta?

Odgovori 15 3
Danci

11.01.2019 08:29

Najgore je kad nemas ni obraza ni srama! To Luna pokazuje svojim ponasanjem iz dana u dan. I jos tome dodajte bezobrazluk . To je prava slika Lune Djogani.

Odgovori 17 3