Vranješ konačno progovorio: Duško je znao za Jeleninu i moju vezu!

Autor: Vip

Zabava

21.01.2019

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prašina koja se podigla oko skandala koji je najpre počeo za Božić informacijom da je Duško Tošić, svojoj supruzi Jeleni Karleuši oduzeo telefon u kom je pronašao prepisku sa fudbalerom Ognjenom Vranješem, kasnije je dobio epske razmere kada su se u javnosti pojavile i fotografije na kojima je pop diva naga.

Foto: e-stock/K. MIHAJLOVIĆ, instagram.com/ognjen_vranjes
Oglasio se Vranješ...

I dok se spekulisalo o vezi Jelene i Ognjena, pevačica je sve demantovala dok je fudbaler ponavljao da on nije samo fan koji ju je, navodno, proganjao.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Znao za vezu svoje supruge i kolege...

Vranješ je sada posle nekoliko dana otkrio još jednu šokantnu činjenicu, a to je da je Jelenin suprug Duško Tošić znao za vezu svoje supruge i njega. 

- Nikada nisam bio fan i niko nikada nije mogao, niti će moći tako da me predstavi. Duško je znao za moju i Jeleninu vezu, a ja ne želim više da budem deo ove priče. Dosta mi je svega - izjavio je Ognjen.

S druge strane, Jelena ovu izjavu nije komentarisala, a ni Duško Tošić koji je pre dva dana proslavio rođendan u Kini sa suprugom i ćerkama Atinom i Nikom. 

Foto: instagram.com/karleusastar
Pokazali da su na okupu... Jelena i Duško sa ćerkama

Iako ova afera ozbiljno potresa javnost, a verovatno i njihovu porodicu, Jelena je objavila fotografiju sa slavlja svog supruga na kom deluju kao srećna porodica. 

Podsetimo, skandal čiji glavni akteri su Jelena Karleuša, Duško Tošić i Ognjen Vranješ počeo je za Božić kada je Duško oduzeo Jeleni telefon u kom je pronašao dopisivanja sa Vranješom. Nakon toga usledila je javna svađa Karleuše i Vranješa, iznošenje nagih fotografija i detalja afere, a javnost se svakog dana šokira novim informacijama. U nedelju je objavljen i video koji je nastao u momentima kada je Jelena saznala da su u javnost isplivale informacije o njenoj aferi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nebojša

21.01.2019 11:52

Rekao sam lepo da je Karleuša postala DOKTOR i da menja ime i neće više biti jelena nego Olja. Uskoro ćete videti i kako se potpisuje kao Dr Olja Karleuša.